De Lowlands-tip 5 van Brax

Nog acht dagen en het Lowlands-festival in de polder van Biddinghuizen barst weer los. De koorts in ons eigen Lowlands-forum bereikt nu al het kookpunt en de komende dagen tippen we hier de acts die de Lowlandsgangers zeker niet mogen missen en de thuisblijvers helaas zullen gaan missen. Vandaag de vijf aanraders van user Brax.

1. Bloody Beatroots & Death 77 crew (zaterdag / 19.30 / Bravo)
Super vette beats, ik moet ze zien. Zijn op Rock Werchter geweest maar daar had ik helaas geen tijd voor. Door al mijn vrienden getipt als een Must See!2. Deadmau5 (zondag / 21.30 / Bravo)
De dode muis, de man uit Canada met nieuwe alles verbijsterende beats. Ook gezien in de paradiso in Amsterdam, set was kort maar wat hij draaide! FML, Ghost n stuff... alle heerlijke lekkere beats.


3. Dr. Lektroluv (zondag / 02.00 / Bravo)
De man met het groene masker uit belgië! En wel op Lowlands, Ik heb niet speciaal een lied dat ik geweldig vind maar de SETS die gedraaid worden door deze groene baas met zijn telefoon zijn om te spacen! Solar Weekend 2009 was om te genieten! Another must-see4. Martyn (vrijdag / 01.00 / X-Ray)
Muziek van Eigen bodem! Martyn is a Drum and Bass and Dubstep producer, originally from Eindhoven in the Netherlands. Heerlijk spacende rustige drum and bass met af en toe een uitstapje richting de house.

 


5. Holy Fuck (zaterdag / 22.00 / X-Ray)
Ritmische Drum & Bass op zijn best, pure echte geluiden uit drumstellen!