De Lowlands-tip 5 van Junkie

Nog twee dagen en het Lowlands-festival in de polder van Biddinghuizen barst weer los. De koorts in ons eigen Lowlands-forum bereikt nu al het kookpunt en de komende dagen tippen we hier de acts die de Lowlandsgangers zeker niet mogen missen en de thuisblijvers helaas zullen gaan missen. Vandaag de vijf aanraders van user Junkie.

1. I Blame Coco (vrijdag / 14.20 / Charlie)
Eliot Sumner, die achternaam kan je bekend in de oren klinken. Maar het gaat nu over Coco zoals ze door vrienden wordt genoemd. Ze speelde de Rotown helemaal plat. En Lowlands zal haar aan het grote publiek introduceren.


2. Sub Focus & MC I.D. (vrijdag / 02.30 / Bravo)
British drum & bass, met een vleugje dubstep, electronic, house en trance. Ofwel een smeltkroesje van vanalles. Gewoon even langs komen dansen.

 

3. Selah Sue (vrijdag / 15.30 / India)
Een belgische jongedame die reggae en soul is. Ze heeft enkel nog een EP uit met 5 nummers. Maar dat is genoeg om je hart te veroveren.

 


4. The Bloody Beetroots (zaterdag / 19.30 / Bravo)
Hoe hard wil je gaan deze Lowlands? Een bezoekje aan dit optreden zal je de benodigde snelheid geven.

 

5. Serj Tankian & Metropole Orkest (zondag / 13.00 / Alpha)
Er zit een politiek sausje over de muziek heen. Maar dat maakt niet uit, een betere wereld krijg je namelijk niet zonder muziek. En dit keer neemt Serj een heel orkest mee.