De Mystery Land-tip 5 van Houniet

Mystery Land 2010 staat alweer voor de deur. Op zaterdag 28 augustus wordt het voormalig Floriadeterrein in de gemeente Harlemmermeer weer getransformeerd tot wat sommigen het mooiste festivalterrein van Nederland noemen. Maar liefst 60.000 bezoekers kunnen genieten van van een gevarieerd programma vol muziek, dans, kunst en theater. Om de voorpret al een beetje aan te wakkeren hebben we user Houniet, moderator van ons Uitgaan & Vrije tijd-forum, bereid gevonden om een tip 5 samen te stellen van acts die hij jullie zeker zou aanraden.

Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is Mystery!

1. Boys Noize
Boys Noize heeft zijn eigen stage met het hele eigen label en sluit zelf zijn eigen stage af. Afgelopen jaar heeft Boys op Rauw de tent op zijn kop gezet!


2.
Avicii
Ook bekend als Tim Berg bij het brede publiek. Heeft nu in de top 40 hit met het nummer Bromance. Draait niet vaak in Nederland en is inmiddels een bekende DJ geworden. Hij heeft zich onder andere laten inspireren door Daft Punk, Laidback Luke en Tocadisco.

3. 2 Many DJ's
Geniale live act waarin zeer diverse muziek wordt gedraaid. Ze krijgen met hun show gegarandeerd het hele publiek mee.

4. Speedy J.
De technotrein die niet meer stopt, zo is het het beste te omschrijven.

5. B-Front
Een must-see op de Q-Dance stage is B-Front, deze 22-jarige hardstyle dj heeft de afgelopen periode zijn naam gevestigd op de grotere dance events met zijn typerende rauwe sound. Naast een talent voor het draaien staat B-Front ook als producer zijn mannetje. B-Front weet het publiek te boeien met zijn eigen rauwe, harde sound en laat het niet zitten bij makkelijk scorende tracks.