Videoreportage Lakedance

Op het terrein van Aquabest in Best vond op 21 augustus 2010 de tiende editie van Lakedance plaats. Ongeveer 10.000 bezoekers genoten van de gevarieerde line-up. "Een gezellig, klein festival," aldus de bezoekers.

Verdeeld over vier area's - Main Stage, Defected, Minimum en Mensroom - konden de bezoekers van het festival genieten van dj-grootheden zoals Hardwell, Dennis Ferrer, Riva Starr, 2000 And One, Sunnery James & Ryan Marciano en Quintino die de heetste houseplaten draaiden.

Nieuw op Lakedance was het Minimum podium, waar maximaal gas gegeven werd door Bart Skils (bekend van o.a. Static, VOLTT en Traffic), 2000 And One (de voormalige pincode van dj/producer Dylan Hermelijn) en Ille Bitch. Maar ook Kabale und Liebe, Nakadia en Jaimer Vincentie klapten dikke tech beats om je oren. Deze duistere area (zowel qua inrichting als sound) werd verlicht met leds en de stralende aanwezigheid van MC Lady Blizz.

Uiteraard was ook FOK! aanwezig op Lakedance. De users Troetel, jpvliet86, Heroinjunk, Kingside en sniek77 hebben een plek op de gastenlijst, een cd én een champagnebrunch gewonnen. Verder maakte Allard Timmermans speciaal voor FOK! onderstaande videoreportage.