Wie is de Mol?: Terugblik Seizoen 1-4

Door vele fans van het programma wordt seizoen 3 gezien als hét seizoen met de beste Mol: George Langenberg. Deze man kon de Mol niet zijn, hij is (was) te vertrouwen, aldus zijn medekandidaten. Toch verblufde hij zijn tegenstanders in de laatste aflevering. Zijn tegenstanders waren Ellen, Erik, Harry, Jantien, John, Karen, Kerstin, Paméla en Prince. Erik viel als eerste af, na abgeseild te hebben van 76 meter hoogte. Tijdens deze abseilopdracht heeft de Mol al flink gemold. George printte zichzelf in dat hij hoogtevrees had en ging naar beneden met grote moeite. Hierdoor creëerde hij vertrouwen bij de groep, aldus de Mol zelf. 

Het meest geniale moment is misschien wel in aflevering 8. In deze aflevering zat een opdracht waarin de vier overgebleven kandidaten moeten onderhandelen over vier koffers. In de koffers zit: een vrijstelling, vijf vragen goed bij de test, gesprek met de Mol en een lege koffer. George kreeg uiteindelijk het gesprek met de Mol (eigenlijk zichzelf dus). Na de opdracht vraagt Ellen aan George: "Wordt het een gesprek met jezelf?", waarop George serieus antwoorde: "Nee, met de Mol." Ellen concludeert hieruit: "Je hebt nu verklapt dat je de Mol niet bent." Het fragment staat hieronder en bevestigt onder andere dat George een voortreffelijke taak heeft afgeleverd.

De hints in de serie waren wederom niet uitgebreid. In de afleveringen werd de letter G een paar keer getoond en de eerste letter van de Mol is een G(eorge). Ook was er in de fietsopdracht een hint te zien. Alle namen van de vrouwen stonden op het wegdek, evenals 'Hup Mol'. Volgens de productie wijst dit ernaar dat de Mol een man is.

De terugblik van seizoen 4 staat op de volgende pagina...