Outlaw Golf 2

Mocht je het commentaar zat zijn of vind je de tegenstander te sterk, dan is het tijd om de multiplayer eens uit te proberen. Outlaw Golf is voor de Xbox het enige golfspel dat gebruik maakt van de Xbox Live-functie. Je kunt maximaal met zijn vieren tegelijk spelen en je kan hierbij kiezen of je tegelijk afslaat of dat je op elkaar moet wachten. Als je tegelijk bezig bent zie je ook de ballen van je tegenstander, wat het wel extra leuk maakt. Het voordeel van tegelijk afslaan is dat je ook niet zo lang bezig bent, want ook met Xbox Live kun je alleen maar kiezen uit negen of achttien holes. Sessies van een half uur zijn geen uitzondering.

<\/center>

Je kunt ook alle modes uit de singleplayer kiezen, waardoor het golfen niet al te snel zal vervelen. Naast de normale matches zijn er ook tournaments. Hier kun je tegen allerlei mensen golfen, maar gewoon in je eigen tijd. Je hebt bijvoorbeeld een week de tijd om die baan met het minste aantal slagen te voltooien. Je kan echter zelf geen tournament creëren, dit is voorbehouden aan de top 50.

<\/center>

Het Xbox Live-gedeelte is helaas niet al te gebruiksvriendelijk: je kan je vrienden geen messages sturen als ze al in een match zitten. Hierdoor zul je lang moeten wachten totdat ze eindelijk klaar zijn, of je moet zelf een game aanmaken en je vrienden uitnodigen (en dan maar hopen dat ze ook komen). Als je klaar bent met een match dan word je gelijk weer teruggestuurd naar het menu; er moet dus iemand weer een geheel nieuwe game opzetten. Dit werkt niet echt handig, maar aangezien de matches meestal een half uur duren zal je hier niet vaak last van hebben.
Tijdens het golfen kun je ook je tegenstander lastig vallen door op de a-knop te drukken, hierdoor maakt je eigen karakter een sarcastische/grappige/grove opmerking richting je tegenstander en zal zijn gamepad gaan trillen. Dit is leuk voor vijf minuten en dan begint het heel irritant te worden.