Evil Genius

De gehele grafische stijl van Evil Genius past perfect bij het spel. De graphics zien er heel erg retro en cartoony uit wat bij deze game zeker positief is. Ook de kwaliteit ervan is erg hoog, tegen een goede prestatie. Ik wist op mijn systeem (zie einde review) het spel soepel te draaien in 1280x1024 met alle details maximaal. En het zag er werkelijk geweldig (sfeervol) uit.


Een executie in stijl<\/center>

Eveneens complimenten voor het geluid, en dan met name de voice acting. De stemmen voor alle personages, zeker je genius en de henchmen passen perfect en zijn erg grappig gedaan. Zo spreekt ex-sovjetgeneraal Red Ivan Engels met een Russisch accent op een typische James Bond manier (Kijk From Russia With Love maar eens, dan snap je wel wat ik bedoel ).

De geluidseffecten zijn in Evil Genius adequaat, ze steken nergens boven het maaiveld uit, maar storend zijn ze ook niet. Dit geldt echter niet voor de muziek, de muziek is evenals de voice acting zeer goed uitgevoerd. De muziek is zeer toepasselijk bij de spy feeling die de game wil creeëren bij de speler en stoorde mij op geen moment.