Party: TeQnology

Aankleding Blackbox
Zoals bijna iedereen nu wel zal weten is de Blackbox de mainzaal van de Heineken Music Hall. Deze zaal staat bijna altijd stampvol en daar is de aankleding dus het belangrijkste. TeQnology was uitverkocht, het aantal bezoekers dat aanwezig was die nacht was 5500 man. De zaal leek wat kleiner doordat ze gebruik hadden gemaakt van een mega groot podium. Deze was dus erg groot en met de ijzeren voorwerpen erachter leek het allemaal nog net iets groter. In het midden van de zaal hing het wel bekende TeQnology-logo weer te draaien in de lucht. Boven het podium hingen de wel bekende discobollen weer die de lasers verdelen over de hele zaal. Over een gebrek aan lasers op TeQnology hadden we ook zeker niet te klagen.
Sfeer
De sfeer zelf in de zaal was erg goed, zeer leuk publiek! In de hal waar het eigenlijk altijd wel stampdruk is waren de standjes ook weer aanwezig. Dat maakt zo'n lange smalle hal toch net iets gezelliger en knusser. Beetje jammer alleen van een aantal mensen die het toch voor een leuke groep feestgangers even moet verpesten. Behalve een kapotte ruit bij de entree van de Heineken Music Hall waren er ook nog wat knokpartijen bij de ingang van de Blackbox. Dit alles werd snel opgelost door de beveiliging die er die nacht rondliep. Groot applaus voor de heren en dames van de beveiliging aangezien die ook een behoorlijke drukke nacht hebben gehad.
Tijd om te dansen!
Aangezien ik die middag zelf nog een crewmeeting had in Amsterdam was ik aardig laat binnen op TeQnology. Zo heb ik bijvoorbeeld Verdine Bel, Billy Nasty en een deel van Monika Kruse moeten missen. Zelf kwam ik via de Postbank Lounge binnen en daar stond op dat moment D.P.I. lekker te draaien. De zaal stond al lekker uit zijn dak te gaan en de nacht was pas net begonnen. Eerst maar eens rondkijken voordat we ons ergens zouden gaan vestigen. De Postbank Lounge was al toppie nu nog even kijken hoe en wat in de Blackbox. In de tussenhal waren de bekende Pizza-, Broodjes-, Fruit- en goodiestands weer te vinden. Daar tussenin stond een Formule Renault-wagen in het oranje vol met sponsor stickers van DefQon 1, ID&T en Q-dance. Super gaaf ding om te zien! Maar goed, genoeg gelul over een sportwagen, tijd voor de Blackbox. Op het moment dat ik de zaal inging stond Monika Kruse haar laatste beats te draaien en werd al snel de draaitafel overgenomen door Jay Denham.
Jay Denham gooide er een zeer goed dansbare set tegen aan waar niemand op kon blijven stilstaan. Toch had ik af en toe het idee dat de zaal wat leegstroomde, maar dat kan mijn idee zijn geweest. Het einde van Jay zijn set werd naar mijn idee een beetje eentonig maar al snel nam Gayle San het over van Jay. Zelf heb ik maar een klein deel van deze set meegekregen, mijn voeten wilden even echt niet meer en ik moest even wat drinken en eten. Op weg dus naar de fruitstand. D-Jay-Alias en Chris King waren op dat moment bezig in de Postbank Lounge en ik kon beneden compleet meegenieten van de super-set die zij aan het draaien waren. Erg slecht voor je voeten die rust nodig hebben want stil zitten op dat moment ging dus echt niet meer. Toch maar even op weg naar die megarij bij de WC want ik moest toch wel nodig. Maar op het moment dat ik er door wilde om naar de WC te gaan werd ik tegen gehouden door de beveiliging. Er was net iemand door een ruit gegaan en er werd iemand naar buiten gegooid. Tijdens de set van Michael Burkat kwam ik terug in de Blackbox en als er iemand even de voegen uit de Heineken Music Hall stond te draaien was hij het wel. Toch zijn we halverwege de set even de Blackbox uit gegaan wegens wat gerommel voorin de zaal maar dat was gelukkig al snel opgelost. De beveiliging was erg snel te plekke, erg goed geregeld dus.