Party: TeQnology

Tijd voor Miss Djax! Deze mooie vrouw nam de set over van Michael Burkat en het begon erg lekker. Helaas voor Miss Djax waren er wat technische problemen waardoor haar eerste 15 minuten van de set compleet bagger waren. Erg zonde aangezien het ook meteen haar CD presentatie was. Maar ze maakte het al redelijk snel weer goed toen ze de smaak te pakken kreeg. De afsluiter voor die nacht heb ik helaas moeten missen. Doordat ik de hele dag al in touw was geweest trok ik het echt niet meer en verlangde ik alleen nog maar naar mijn bed. Hoe goed Viper XXL vs. Sven Wittekind ook waren. De volgende dag kreeg ik te horen van een vriend van mij dat ze zelfs de Aphex Twins remix van Mecalinum United hadden gedraaid. Dikke pech dus voor mij.
Conclusie
TeQnology was een zeer geslaagd feest. Erg leuk publiek, heb voor het eerst sinds tijden niet meer hoeven uit te kijken voor sigaretten die recht op mij afkwamen en mensen die door mij heen wilde lopen. Aankleding in de zaal was helemaal top en de lasers waren weer fantastisch. Geluid moet ik daar nog over beginnen? Geluid in de Heineken Music Hall is altijd goed. Line-up voor dit feest was goed en de time-tabel was perfect in elkaar gezet. Op de wat lichte agressieve sfeer na die er hing door wat niet uitgenodigde gasten was het verder helemaal top. TeQnology krijgt van mij een 9. See you all at the next TeQnology!
Info:
Wil je meer praten over dit feest op het FOK!forum dan kan dat in Uitgaan & Vrije tijd in Eindelijk weer een nieuwe Teqnology!!.
Verder zijn de overige foto's van TeQnology te vinden op de Q-dance site
Kan je er een keer niet bij zijn in de Heineken Music Hall? Geen probleem ze hebben daar webcams hangen. Kan je toch een beetje sfeer proeven.