The Office-reboot krijgt groen licht van filmstudio

Een reboot van de populaire televisieshow The Office heeft groen licht gekregen van NBCUniversal, de studio die de rechten bezit. Al eerder dit jaar werd er door fans opgeroepen om de show nieuw leven in te blazen.

Wereldwijd kijken er nog steeds veel mensen naar de avonturen van het personeel van Dunder Mifflin Paper Company met de legendarische personages Michael Scott, Dwight Schrute en Jim & Pam. De sitcom liep van 2005 tot 2013 en heeft 9 seizoenen. 

Eerder deze week werd contentleidinggevende Susan Rovner tijdens het Edinburgh International TV Festival gevraagd naar de reboot en kon ze alleen zeggen dat die zou plaatsvinden als bedenker Greg Daniels daar open voor zou staan. Daniels heeft al eerder aangegeven dat hij er zeker klaar zou zijn.

De cast komt nog vaak bij elkaar tijdens talkshows en eerder dit jaar zorgde John Krasinski tijdens zijn Some Good News-show nog voor een reünie van bijna de volledige groep acteurs en actrices. Steve Carrell heeft overigens al eerder aangegeven dat hij niet geïnteresseerd is in een reboot. Hij verliet de show na 7 seizoenen.

In Nederland is The Office te bekijken via Amazon Prime Video.