NFL: Raiders en Chargers duelleren in mooie wedstrijd

In de NFL hebben de Oakland Raiders en Los Angeles Chargers op Thursday Night Football een prima duel afgewerkt. Het ging er spannend aan toe en pas aan het einde werd het beslist.

In het eerste kwart kwamen de Raiders op voorsprong dankzij een field goal van Daniel Carlson en een mooie 56-yard interception return van Erik Harris. De Chargers sloegen terug in het tweede kwart: quarterback Philip Rivers bereikte Hunter Henry voor een touchdown, waarna Melvin Gordon de Chargers - na een wegens offside geannuleerde interception van Harris - op voorsprong zette (10-14).

Kort voor rust bereikte Raiders-quarterback Derek Carr running back Alec Ingold, die de Raiders dan weer op voorsprong bracht. Carlson trapte in het derde kwart nog een field goal binnen, Michael Badgley deed dat voor de Chargers en met vier minuten te gaan kwamen de Chargers wéér op voorsprong: Rivers bereikte Austin Ekeler, die de bal de endzone in wist te rennen.

Zo leken de Chargers te winnen, maar dat was buiten de indrukwekkende rookie Josh Jacobs gerekend. De running back ramde zich met een minuut te gaan door de Chargers-verdediging heen en tekende voor een 18-yard touchdown en 26-24, waarna een interception van Carl Joseph de Raiders definitief aan de winst hielp.

Raiders - Chargers (Bron: YouTube)