Button gaat voor het podium

Na gedwongen twee races aan de kant te hebben gestaan, kijkt Jenson Button uit naar komende vrijdag. Hij denkt in de Grand Prix van Europa een podiumplaats te kunnen halen.

Precies een maand geleden reed Jenson Button voor het laatst een Grand Prix en die verplichte wachttijd heeft hem alleen maar gemotiveerder gemaakt om te racen. Zeker omdat hij dacht in de afgelopen races weer vooraan mee te kunnen doen. Nu wil hij het met BAR laten zien op de Nürburgring.

Jenson Button is blij weer te kunnen gaan racen: "Het is vijf weken geleden dat we op Imola reden en ik ben erg blij weer terug in de auto te zitten dit weekend. Het hele team is ongelooflijk positief en vastberaden. Ik ben onder de indruk van hoe zij de situatie hebben opgevangen en ben benieuwd naar wat we kunnen bereiken op de Nürburgring."

Button hoopt op een podiumplaats of misschien zelfs meer: "Vorig jaar behaalde ik het podium en ik weet dat we sterker kunnen zijn dit keer. De auto zal sterk zijn, daar is geen twijfel over. Ik tel nu de uren af tot de vrije training op vrijdag."