Breuk Rivaldo - AC Milan definitief

Rivaldo's contract is door zijn club AC Milan officieel ontbonden. Hiermee is de Braziliaan transfervrij wanneer in januari de transfermarkt weer open gaat.

De 31-jarige Rivaldo was in september al bijna vertrokken omdat hij naar eigen zeggen geen eerlijke kans kreeg om een basisplaats te bemachtigen bij de Italiaanse club. Maar na overleg met de technische leiding besloot hij alsnog in Milan te blijven.

Volgens Rivaldo is er echter nog steeds geen verandering in gekomen. Rivaldo en Milan gaan voor alsnog niet met ruzie uit elkaar: "We willen Rivaldo bedanken voor wat hij aan de club heeft bijgedragen en we wensen hem uiteraard alle geluk van de wereld toe bij het vinden van een nieuwe club.", aldus een woordvoerder van AC Milan.

Waar Rivaldo in januari gaat spelen is nog niet bekend. Wel wordt er veel geschreven dat de Engelse clubs Liverpool en Tottenham interesse in zijn diensten zouden hebben. Volgens zijn zaakwaarnemer zouden ook een aantal Spaanse clubs in de rij staan voor de transfervrije Rivaldo.