Pardonneukertjes

Een hoop politiek gesodemieter de afgelopen weken over de trainerende ouders m.b.t. het niet nakomen van uitzettingsprocedures en nu dus hun ‘pardonkinderen’. Ouders die uit landen komen, zoals Armenië die mindere levenstandaarden hebben ten opzichte van Nederland maar daardoor niet absoluut onleefbaar. De ouders worden in eerste en ook in tweede instantie afgewezen via Nederlandse en Europese immigratiewetten maar blijven toch doorprocederen. Gewoon omdat het kan, alleen in Nederland. En hiermee blokkeren ze het recht van 'echte asielzoekers'.

Het legertje advocaten dat zich geïnspireerd voelt door de socialistische God ‘Wir schaffen das’. Straks meer over deze rare losers die te slecht voor een gerenommeerd advocaten kantoor waren en te goed voor de goedkoopste pro deo advocaat. De ouders die ze bijstaan hebben maar één doel en dat is in Nederland blijven, koste wat het kost. Ze slepen hun kinderen erin mee. Sterker nog, velen van hen krijgen er nog een paar terwijl ze hier vrolijk door procederen. Deze kinderen worden hier geboren en zijn eigenlijk kleine ‘niet Nederlandertjes’.

Wat ik enorm gemist heb in de hele media is het aan bod komen van die jarenlang trainerende ouders die wat mij betreft vervolgd zouden moeten worden. Dat traineren kan alleen als je een stel loser advocaten laat werken met onze uitermate zwakke ‘zwakke immigratie wetten’. Heel veel Nederlanders krijgen hier inmiddels sterke uitslag van en beginnen rechtste stellingen te bouwen, straks letterlijk, maar nu nog via het toetsenbord.

Het is simpel: wanneer je uit een ‘veilig’ maar arm land komt geeft je dat feit alleen geen recht hier te blijven. Wanneer je je kinderen vervolgens misbruikt om hier te blijven ben je eigenlijk geen goede ouder. Armenië mag dan bijzonder arm zijn, nogmaals: onleefbaar is het niet met betrekking tot onveiligheid, zoals in Syrië van een jaar geleden, bijvoorbeeld. Want laten we nou eens eerlijk zijn, de ouders die met hun kinderen voor bommen en kogels zijn gevlucht moeten nu onnodig lang wachten op degenen die voor hun in de rij staan en eigenlijk ‘geen recht hebben!’

Trouwens ook geen goed woord over voor het pathetische gedrag van Tim Hofman (talentloze bn’er) die met zo’n kansloos klein manneke langs een fractievoorzitter gaat. Mooie TV maar tenenkrommende propaganda. Tim zou eigenlijk in een dwangbuis gehesen moeten worden.

Ik wilde het nu niet hebben over de kinderen die hier straks ‘toch mogen blijven’ maar over hun ouders en hun loser advocaten dit keer waar niemand het over wil of kan hebben. Over het ‘echte drammen’ en manipuleren/gijzelen van de totale Nederlandse bevolking……want…..het gaat over kinderen. Begrijp mij goed, die kinderen begrijpen hier geen ene reet van, hun treft geen enkele schuld. De schuld ligt bij de loser advocaten en de drammende ouders van onschuldige kinderen.