Asielwetten zijn killing.

Ik word kotsmisselijk van de dagelijkse beelden van asielzoekers die naar nieuwe verblijven en of van opgezegde verblijven wandelen. Die misselijkheid wordt veroorzaakt door machteloosheid. Het maakt mij ziek als mens te zien hoe er met mensen gesold wordt. Dan bedenk ik mij hoeveel van deze mensen mogen blijven hoeveel er weer weggestuurd worden naar landen van herkomst. Ik bedenk ook hoeveel van deze tienduizenden over pakweg vijf jaar een fatsoenlijk bestaan heeft in Nederland, ik bedoel dan voornamelijk huisvesting en werk.

Geen aandacht aan schenken is ook onmenselijk maar het is wel duidelijk dat je kijkkast tegenwoordig vol zit met asielproblematiek. Velen zijn simpelweg mannen die alleen hiernaartoe zijn gekomen met maar één doel: familie moet zo snel als mogelijk is overkomen.
Zolang de gemiddelde Nederlander nog veilig in zijn eigen huis woont of in een betaalbare huurwoning is het de grote ‘ver van mijn bed show’, ook voor mij. Want? Machteloosheid! We worden gewurgd door zogenaamde internationale afspraken. Europese afspraken. Afspraken die ‘democratisch’ genomen zijn, waar wij met z’n allen op gestemd hebben terwijl op rechtse partijen stemmen geen enkele invloed meer hebben op ‘meer of minder!’

Niet alleen Nederland verrechtst daardoor maar heel Europa, eigenlijk heel de wereld. Het is ook in Amerika een hot item. In bepaalde Balkanlanden zoals bijvoorbeeld Hongarije en ook Rusland, China en veel Arabische landen met autocratische regeringen is het helemaal geen issue. Nooit geweest ook. Ze schieten je dood aan de grens of ze maken je het leven onmetelijk saai en onleefbaar. Kijk ook dichter bij huis, in België verspreiden ze folders dat het in Nederland elke malen beter vertoeven is. Van je buren moet je het hebben! De minister die over asielvraagstukken gaat is zelfs gesommeerd door de rechterlijke macht in België om het vonnis van de rechter te respecteren m.b.t. asielopvang. Ze doet het niet en nu worden de meubels en inventaris van haar ministerie geveild. Dit is achterlijk en dat weten de meerderheid van de Belgen ook wel. Het is duidelijk dat de Europese en globale wetten wegen als een molensteen om alle politieke nekken in Europa.

Ik heb in verschillende columns de afgelopen jaren al geschreven dat het geld en de wil bij een te kleine groep mensen in Europa er echt wel is deze mensen fatsoenlijk op te vangen maar de overgrote meerderheid niet. Die zien de geïmporteerde Islam en moslims steeds agressiever worden. De Marokkaanse, Antilliaanse, Surinaamse en Turkse jeugd zijn vaak in haat of helemaal niet opgevoed zijn. Hier hebben grote groepen Nederlanders steeds meer last van; denk aan ons NS personeel. En ouwehoer nu niet dat het ook Nederlanders zijn het zijn gewoon haatdragende klootzakjes met onverantwoordelijke ouders. Wilders, JA21 of welke rechtse partij zijn simpelweg tandeloze tijgers die hard brullen maar verder niets kunnen betekenen. Zie premier Meloni van Italië. Zij had een grote politieke broek aan toen ze gekozen werd. Nu draagt ze een hotpants die chronisch te strak zit zonder echt sexy te zijn. Kortom een rechtse regering betekent niets en kan vooral niets wanneer de rest van bijvoorbeeld Europese regering naïef links is.