Kwaadaardige asielzoeker krijgt bonus

Dat we in Nederland opgescheept zitten met honderden kwaadaardige asielzoekers die niets anders doen dan het voor goedwillende asielzoekers te verzieken is bij iedereen nu wel bekend. Behalve de wereldvreemde linkse rechters in Nederland. Ik had mij voorgenomen niet meer over links en rechts te schrijven maar dat lukt gewoon niet bij zoveel onnozelheid van deze rechters, bestuurders en politici.

Zelf ben ik een paar geleden ook geconfronteerd met een Iraans stel dat gevlucht was uit Iran omdat zij christen waren. Wij, mijn vrouw en ik, hebben onze bibliotheek passen gebruikt om boeken te huren die gebruikt worden om snel Nederlands te leren. We hebben ze een aantal keren ook zelf les gegeven. Een alleraardigst stel dat zeer gelukkig leek samen. We werden vrienden. Totdat ze hun verblijfsvergunning kregen. Toen bleek haar ware bedoeling van haar vlucht uit Iran. Hij bleef een echte vluchteling zij een gelukszoeker die meteen van hem ging scheiden en een groter huis wilde. Ze hadden een bescheiden appartement gekregen in Almere en samen 30.000 euro omdat het IND te lang gedaan had over hun asiel aanvraag. Het IND had al haar twijfels over haar en beschreef dat in een rapport waarop zij een onderbouwde reactie moest geven. En natuurlijk staan er in Nederland honderden advocaten klaar om de belangen van deze gelukszoekers te behartigen. Ook ik heb met mijn naïeve linkse deel van mijn gevoel advies gegeven en bepaalde zaken aangevuld met tekst.

Jawel een bonus van 15.000 euro per persoon. Dit is een leuk startkapitaal dat jouw en mijn kinderen absoluut NOOIT zullen ontvangen! Over een huis zwijgen wij nog dat is tegenwoordig helemaal pure horror. Maar niet voor de statushouders, die krijgen als het even kan voorrang op de Nederlanders die hier al hun leven lang wonen.
Zij probeerde ons in haar kamp te krijgen en verspreidde nare leugens over hem. Ze wilde op een gegeven moment zelfs tijdelijk bij ons wonen totdat zij een groter nieuw huis had gekregen. Dit weigerde ik natuurlijk pertinent. Tot zover deze soap.

Ook nu heeft een rechter weer beslist dat een sterk overlastgevende asielzoeker niet zomaar opgesloten had mogen worden en dat hij recht heeft op schadeloosstelling. Jawel! Hij wordt beloond voor zijn agressieve gedraag in COA centra’s in Nederland. Van bedreigingen en gaten in muren en deuren tot verschrikkelijk recalcitrant gedrag. Het wordt beloond in Nederland, althans door Nederlandse rechters met een vergezicht in de maatschappij van een mol die in dit geval te diep onder de grond zit! Je kunt best sociaal zijn, niks mis mee. Maar het linkse gevoel in Nederland is van een andere planeet en begint het tegenovergestelde te laten zien.