FOK!ker van de week: Cyberia18

Cyberia18 is een beruchte bezoeker van FOK!games. Hij staat bekend als enorme Sony fan, en is bereid om met vlijmscherpe argumenten zijn Sony geloof aan anderen op te dringen. Grappig feitje is overigens wel dat hij geen Playstation3, maar wel een Xbox 360 heeft. Daarnaast is Cyberia18 deze week de FOK!ker van de week!Je wordt gezien als Playstation3-fanboy, maar je hebt een Xbox360. Kun je dit verklaren?
Haha! Deze vraag had ik wel verwacht moet ik zeggen, maar ik zal het nogmaals verhelderen.

Ik kan er maar één ding op zeggen: Xbox Live. Ik kan me nog heel goed herinneren dat mijn broer me opbelde , toen op bezoek bij zijn kameraad, om langs te komen want naar zijn zeggen moest ik dit meemaken. Bij binnenkomst hoorde ik gekrijs vanuit de kamer komen. Commando’s die de deuren uitvlogen en gestoorde Amerikanen hoorde ik door de luidspeakers. Een en al gekkenwerk en dit ‘fenomeen’ bezorgde me een geweldige ervaring in de sindsdien showcase titel voor Xbox Live, Halo 2. Vanaf nu maak ik deel uit van een hechte familie waar ik voor geen cent meer uitstap Dus vandaar de reden waarom ik dus ook in het bezit ben van een Xbox (360).

Waarom is de smiley jouw meest gebruikte smiley?
Ja I’m lovin it! Nee maar FOK is een en al madness en dagelijks krijg ik altijd wel reacties voor m’n kiezen die je simpelweg met één icon kunt bestempelen: de :’) dus. Het is meer om de lachwekkende reacties even flink aan te dikken. En daar komt de emo het beste tot zijn recht.

Speel je ook games waar je je voor schaamt?
Ik ben een persoon die gerichte aankopen doet. Dus titels die op basis van recensies en eigen inzicht mijn aandacht weten te trekken. Maar dit is een keer misgegaan met Far Cry Instincts Predator voor de Xbox 360. Een titel die ik helemaal grijs had gespeeld op de Xbox (toen onder de naam Far Cry Instincts) en dat vlak voor de launch van de Xbox 360. Ik zat er helemaal in en baalde enorm dat het spel niet BC (backwards compatible) op de 360 was.

Maar Ubisoft kondigde enkele maanden later een ‘remake’ aan en ik kon mijn geluk niet meer op. Dat enthousiasme temperde helaas al snel toen ik het spel speelde. Het besef dat het hier om een afgrijselijke port ging. En ja, dit is wel een titel waarvoor ik me schaam in de afgelopen 2 jaar. Dit soort blunders zal ik dan ook niet meer zo snel maken.

Waar komt die voorliefde voor epileptische Gifjes vandaan?
Al sinds mijn intrede op diverse fora ben ik tegen veel weirde gifjes aangelopen. Sindsdien zijn ze bij mij niet meer weg te denken in plaats van die doodsaaie avatars. Een gif is madness en dat pas perfect bij FOK

Je bent een aardige nachtbraker, heb je echt zo weinig slaap nodig of overleef je puur en alleen op een overdosis koffie?
Let me guess. Staat er iedere nacht een crewlid paraat om toezicht op mij te houden ? SprankmasterC you dirty BASTARD!

Nee maar ik ben wel een persoon die lang in zijn nest blijft liggen hoor, alleen is het zo dat ik er laat in duik. Maar ik moet ook voor een deel bekennen dat (Cassis) Energy Drink me ook wakke weet te houden.

Welk crewlid mag vandaag nog zijn of haar spullen pakken?
Dat wordt dan Fliepke. Het trauma dat hij de FOK!games crew én de users heeft bezorgd is niet recht te praten . Afterparty05, wijs jij hem de deur?

Aan welke user kun je je het meest ergeren en waarom?
Dit soort 'wie vind jij de grootste rotzak' vragen geef ik niet zo snel commentaar op, maar in dit geval weet ik snel antwoord te geven. Dr. Daggla.

Een persoon die constant in je nek loopt te hijgen en niks overlaat van een vers, groot pak kruidenkoek als je hem op een rustige toon iets aanspreekt. Hij kan happen als geen ander dus. Wie weet zit het ‘m in de Griekse temperament

En de rest...

Hoe ben je ooit op FOK! gekomen?
Ik werd erop gewezen door een klasgenoot van me. Hij vertelde me wat voor gezellig en gestoord community-gevoel er heerst. En zelf had ik dat ook ondervonden na mijn eerste bezoek aan FOK!games. Zodoende ben ik dus in aanraking gekomen met FOK!

Hoe kom je op je username?
Cyberia is afgeleid van de gelijknamige sci-fi action/adventure game die ik op mijn 8e verjaardag kreeg voor de Playstation. Een spel wat toen fraaie beelden wist te toveren op het beeldscherm maar voor de rest al rap mijn aandacht verloor door de tot op heden nog altijd nostalgische franchises als Crash Bandicoot en Tekken 3. Kansloze missie dus voor een cadeau dat je op je 8e hebt gekregen.

Maar mijn broer liet van zich gelden en peperde het even flink in en besloot de titel mijn naam eer aan te doen. Sindsdien is het op mijn voorhoofd gedrukt.


Wie mogen er wat jou betreft onmiddellijk een ban krijgen?
Dat is inmiddels wel duidelijk

Stel: morgen word je gevraagd om admin te worden. Wat zou je dan als eerste veranderen?
Nou ja het volgende antwoord is voor alle Fokkers niet verrassend te noemen denk ik:

Sorry, onze databaseservers zijn momenteel te druk. Schenk even wat te drinken in en probeer dan de pagina eens te herladen...

Wat zou je willen vragen aan de volgende FOK!ker van de week?
Ieder mens wordt geconfronteerd met de dood. Wat zouden jouw laatste woorden richting alle mede-fokkers?

En de vraag van E-Lise van vorige week:Aangenomen dat er een hemel en hel bestaat, waar zou jij terecht willen komen en waarom?
Dat zou voor mij vanzelfsprekend de hemel zijn. Ik ben gelovig en dien ik verantwoording af te leggen aan God. Natuurlijk voor alle goede daden die ik dan op dat moment heb gepleegd.