FOK!ker van de week: E-Lise

Na een paar weken mannelijke FOK!kers in de schijnwerpers te hebben gehad bij de userinterviews is het nu de beurt aan een dame. Ze is niet op haar mondje gevallen en is onze FOK!ker van de week: E-LiseJe bent veel op FOK!, op nogal wisselende tijden? Wat voor baan heb je dan eigenlijk en hoe combineer je die met FOK!?
Ik heb geen baan en heb teveel tijd over. Ik ben huismoeder en kan mijn tijd lekker zelf indelen. Het klinkt ouderwets, maar ik heb ervoor gekozen mijn kinderen zelf (zo goed mogelijk) op te voeden. Wel hulde aan de moeders die, die twee dingen goed weten te combineren. Huishouden, opvoeding en Fokken is een peulenschil.

Hoe oud ben je eigenlijk?
Ik ben 39 jaar… bijna 40.

Je bent populair bij een deel van de mannelijke frontpage-bevolking. Zijn zij dat ook bij jou?
Lang leve testosteron! Ik vermaak me hier meestal prima, ligt er ook een aan wat de topics zijn. Zijn ze dat ook bij mij? Jawel, het is altijd leuk om een compliment te krijgen. Ik denk trouwens dat de meeste vrouwen me ook wel aardig vinden (hoop ik).

Of ben je toch eigenlijk stiekem bezet? En betekent dat dan dat de FOK!'ers je uit hun hoofd kunnen zetten?
Ik ben al 20 jaar getrouwd en heb daar nog nooit een geheim van gemaakt… Ik zeg nooit, nooit (hmz, zei ik het nou net twee keer?). Wie weet misschien word ik ooit nog wel eens hopeloos verliefd. Was dit nou eigenlijk een ‘maak ik nog een kans vraag?’

Als je bezet bent: is je partner ook een FOK!'er?
Nee, hij is geen FoK!ker, hij leest wel geÔnteresseerd met me mee. Iets wat de nodige fronsen oplevert.

Wat zou je doen als je morgen wakker zou worden als Paris Hilton? En zou je dat wel willen?
Zou ik dat willen? Nee, niet echt al lijkt het me wel interessant voor ťťn dag. Maar als je sommige comments hier leest lijkt het wel alsof Paris ze persoonlijk iets aan heeft gedaan. Leven en laten leven schijnt moeilijk te zijn.Ik zou…een leuk bedrag naar mijn eigen rekening overschrijven ennuh ik zou mezelf kandidaat stellen voor de komende president verkiezingen. Volgens mij is Paris niet zo dom als ze iedereen wil doen geloven. Als Reagan het tot president kan schoppen kan Paris dat ook.

Over Paris gesproken: wat lees je liever, een bericht over Paris Hilton/Britney Spears/etc. of een bericht over het kabinet?
Ik lees alles op de FP, maar post het meeste bij minder serieuze topics. Die zijn simpelweg leuker. Bij de politieke topics vindt je veel zwart/witte meningen en intolerante reacties er is zoveel grijs… Vaak heb ik daar het geduld niet voor en reageer daar dan ook alleen als ik iets lees waar ik het pertinent niet mee eens ben, of wanneer ik dubbel lig van het lachen. Wat hebben jullie trouwens met Paris?

Op welke politieke partijen ga je over drie jaar alvast zeker niet stemmen?
Ik ga absoluut niet op de SGP stemmen IMO is dat een vrouw onvriendelijk hypocriet partijtje. Verder houd ik alle opties open. De partij die de meeste punten in het programma heeft staan waar ik me in kan vinden heeft mijn stem.

En de rest...

Hoe ben je ooit op FOK! Gekomen?
Via een opmerking op een ander forum, ik dacht even kijken, maar ik ben blijven hangen. Vooral om de humor, humor helpt te relativeren. Ik lach dan ook graag en veel.

Hoe kom je op je username?
E staat voor Elisabeth (doopnaam) en Lise voor Lisette, mijn roepnaam (niet dat ik vaak luister).

Wie mogen er wat jou betreft onmiddellijk een ban krijgen?
Nou…niemand eigenlijk, ik lees gewoon over de azijnzeikerds heen. Je kunt moeilijk iemand om een mening bannen. Ik heb wel het schurft aan mensen die het op de persoon spelen…Maar die pak ik zelf wel aan.

Stel: morgen word je gevraagd om admin te worden. Wat zou je dan als eerste veranderen?
Het aantal servers en als ik morgen als Paris Hilton wakker word doneer ik ze wel

Wat zou je willen vragen aan de volgende FOK!ker van de week?
Aangenomen dat er een hemel en hel bestaat, waar zou jij terecht willen komen en waarom?

En de vraag van vorige week van WAARHEID: Wat is je score bij deze normen en waarden test?
Mijn score is 26 - 45 punten: "Ik bevind me duidelijk in de gevarenzone", en ik voel me daar op mijn gemak.