FOK!ker van de week: postmortum

Hij staat bekend als een echte KLB-user die altijd wat te zeiken heeft. Met zijn bij tijden flauwe, dubieuze en onzinnige klachten heeft hij menig user een huillachsmiley weten te ontlokken. Of hij in het echte leven ook zo veel te mieren heeft? Lees het deze week in het interview met postmortum!
Heb je er ooit aan gedacht ook DJ te worden?
Ja, in mijn jeugdjaren wilde ik altijd een beroemde DJ zijn. Helaas had ik geen talent voor plaatjes draaien. Daarom heb ik besloten om mijn DJ-carričre vaarwel te zeggen en de meer getalenteerde Sandstorm te gaan managen, want voordat ik kwam draaide hij alleen in het Brunke in zijn geliefde Remunj. Nu komt hij ook de stadsgrens over af en toe.

Hoe kwam je bij KLB en waarom is het je favoriete subforum?
Ik had al vaker op FOK! rondgelurkt en KLB was eigenlijk het enige subforum wat ik niet gezien had op andere forums, vandaar ook dat ik speciaal voor KLB een account heb aangemaakt.

Waarom heb je eigenlijk zoveel te zeuren?
Ik heb eigenlijk helemaal niet zo heel veel te zeuren. Ik plaats topics over van en alles en nog wat waaraan ik mij zou kunnen ergeren. Als ik een topic heb geplaatst kijk ik hoe andere users erop reageren. Het is vaker echt lachen hoe mensen reageren als je precies het tegenovergestelde post van wat je bedoelt. Sommige mensen in KLB denken dat het echt een serieus forumonderdeel is namelijk.

Ben je in het echte leven ook zo zuur?
Nee, in het echte leven ben ik juist heel positief ingesteld. Zoals jullie weten is er een verschil tussen je internetrealiteit en de realiteit die er in de echte wereld beleefd wordt. Helaas zijn sommige mensen zich er niet van bewust dat er nog zoiets als de echte wereld.

Als je KLB niet had, waar zou je dan heengaan met je klachten
Als ik KLB niet zou hebben en ik zou werkelijk zoveel klachten hebben zou ik denk ik iedere dag een brief schrijven naar de Spits! en naar de Metro. Er zijn daadwerkelijk mensen die dat doen en ik moet vaak hardop lachen als ik dezelfde brieven in die twee kranten gepubliceerd zie. Of ik zou iedere dag bellen naar NOS teletekst zodat ik zo vaak mogelijk op pagina's 316 +318 terecht zou komen met mijn klacht. Of Radar, Opgelicht, Kassa etc inschakelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoop je nog steeds KLB mod te worden en zo ja, waarom wil je dat zo graag? Zo nee, waarom niet?
Ik zou op zich wel nog graag mod willen worden. Het lijkt mij een leuke functie om eens af toe achter de schermen te kijken. Echter ik denk niet dat ik het een week vol houd aangezien het best een grote verantwoordelijkheid is om het in zo'n forum niet uit de hand te laten lopen. We hebben op dit moment in de mods : The_Terminator, Janetje, Biogarde en Surveillance-Fiets een redelijk uitgebalanceerd team dat vrij streng , maar ook af en toe rechtvaardig is. Ik moet wel bekennen dat ik Flugeltje de beste mod vond die we gehad hebben, omdat ze ook wel eens een topic van mij openliet.

Wie uit KLB zou je weleens willen ontmoeten en eventueel een biertje mee drinken?
Om eerlijk te zijn met niemand. Het lijkt mij ook niet bevorderlijk voor KLB als een paar users van KLB een meet zouden houden. Ik zou me kunnen voorstellen dat er ongeveer 100 topics geopend zouden worden van wat er allemaal niet goed was.
Een paar specifieke users van andere forumonderdelen zou ik wel eens willen ontmoeten, maar van die users ga ik geen namen geven, omdat ze weten wie ze zijn.

Als laatste: heb je tips om een sublieme KLB-user te worden?
Je vraagt een van de grootste posters in KLB om tips te geven om hoe KLB volgebaggerd kan gaan worden? Ik zou er wel antwoord op kunnen geven, maar dat doe ik helaas niet, omdat we anders in KLB teveel clowns gaan krijgen die zich zelf wel serieus nemen.

En de rest...

Hoe ben je ooit op FOK! gekomen?
Ik ben op FOK! terecht gekomen via de nieuwsbrief van Osdorp Posse, waar ik al jaren fan van ben. Ik zag er soms in staan dat jullie aandacht aan hen besteden en ik wilde eens kijken wat voor site het was. Ik heb voornamelijk op de FP gekeken in het begin en ben daarna naar het forum gegaan, omdat mij het leukste gedeelte leek.

Hoe kom je op je username?
Mijn username heb ik gepakt omdat mijn vrienden mij af en toe een dooie vinden. Daarnaast is de spelfout er opzettelijk ingezet, omdat sommige forumusers zich lekker druk maken of een woord wel of niet goed gespeld is. Ik vind spelling zwaar overschat op een forum; als de essentie van iemands verhaal maar overkomt. In het echte leven vind ik spelling wel belangrijk.

Wie mogen er wat jou betreft onmiddellijk een ban krijgen?
Er is maar eigenlijk een user die verdiend om een ban te krijgen en dat is mijn ogen niemand anders dan Viswijfje, en ik denk dat een groot gedeelte van mijn mede-users het daar mee eens zullen zijn.

Stel: morgen word je gevraagd om admin te worden. Wat zou je dan als eerste veranderen?
Ik vind het goed zoals het gaat eigenlijk. Alleen vind ik fok! Af en toe een beetje langzaam, misschien zou ik kijken wat ik daaraan zou kunnen doen. Ook zou ik voor een dag –Sandstorm-, Maikuuul en De_Ananas mod maken van KLB om te zien wat voor een chaos dat zou opleveren.

Wat zou je willen vragen aan de volgende FOK!ker van de week?
Ben je altijd eerlijk als je op internet iets post?

En de vraag van Cyberia18: Ieder mens wordt geconfronteerd met de dood. Wat zouden jouw laatste woorden richting alle mede-fokkers?
Living is easy , dying is hard.

Ten Slotte wil ik aan eind van dit interview nog een mededeling doen aan iedereen die gaat reageren: Haten = Verlaten