FOK!ker van de week: Remlof

Iedereen kent hem als fanatieke ONZ-mod, bierverslinder en sinds kort als FA. Wie is de man achter dit slotjesmonster? Lees het deze week in het userinterview met remlof!remlof, waar komt jouw onnatuurlijke fascinatie voor olijfolie toch vandaan?
Onnatuurlijke fascinatie? Hoe kan een fascinatie voor zo'n natuurlijk product nou onnatuurlijk zijn? Maar goed, dat heb ik uit ItaliŽ overgehouden, daar heb ik een aantal jaar gewoond en daar doen ze alles met olijfolie, echt alles. Bakken, braden, neuken, you name it. Ik heb het dus altijd in grote hoeveelheden in huis, bak en braad er in, flikker het door de pasta en gebruik het als glijmiddel. En heb over dat laatste ooit eens een topic in SEX geopend dat me tot de dag van vandaag nog achtervolgt.

Waar hield je je voor je FOK!periode mee bezig?
Ik ben sinds ik op internet zit altijd al dagelijks een ongezond aantal uren online, en zelfs daarvoor al, op BBSen. Maar toen verdeelde ik m'n tijd over meerdere sites. Sinds ik FOK! heb ontdekt is dat nauwelijks meer nodig omdat je daar voor bijna alles terecht kan. Verder heb ik in de periode voordat ik fanatiek op FOK! ging posten zes jaar lang in het buitenland gewoond, in Milaan, Londen en daarna weer Milaan, met tussendoor nog een jaartje in Amsterdam.

Heeft ONZin modden effect op je geestelijke toestand?
Het maakt regelmatig dat ik later naar bed ga dan dat ik eigenlijk gepland had. Of dat ik te laat ergens kom opdagen. Of dat ik toch nog maar een biertje uit de koelkast trek. Maar dat is niet mijn schuld, dat ligt aan die kutusers die niet zonder moderatie kunnen

Stel dat yvonne alleenstaand was, zou je 'r dan doen?
Ja, hoezo?

Open je echt alleen SEX-topics als je dronken bent? Zo ja, waarom?
Ach tsja, niet alleen dan hoor, maar ik denk dat de hilariteit van die topics wel recht evenredig is met het alcoholpercentage in m'n bloed ten tijde van het openen. Toch zuig ik die topics niet volkomen uit m'n duim, er zit altijd op z'n minst een kern van waarheid in, of iets dat ik heb meegemaakt of iets dat ik me oprecht afvraag. Soms ben ik dan ook wel pissed off als ik merk dat ze de volgende ochtend naar ONZ zijn geschopt, al gebeurt dat niet al te vaak, gelukkig.

Als je 1 ONZ-user 1 dag als slaaf zou mogen gebruiken, wie zou dat dan zijn en wat zou je met hem/haar doen?
Eens kijken... Een baggeruser die geen bier drinkt. Deoxyribonucleic bijvoorbeeld. Dan mocht hij kratten bier halen bij de supermarkt, de biervoorraad in de koelkast op pijl houden en mij zo'n ijskoude rakker brengen als ik met mijn vingers knip

Zou je er een SEX-topic voor openen?
Ben je gek? Als ik daar materiaal voor aan het opdoen ben zou ik hem met beperkt verlof sturen, met zo'n enkelbandje met GPS-ding natuurlijk.

Sla je wel eens een ONZ-meet over?
Zelden. Maar dat komt ook omdat ik de data wel een beetje zo probeer te sturen dat het mij uitkomt En dat lukt meestal wonderwel. Nou ja, eigenlijk is dat wel logisch ook hŤ? Want wat is nou een ONZ-meet zonder remlof erbij?

Wat was je leukste meet tot nu toe?
Ik denk die van april dit jaar, daar was zomaar het toenmalige ONZ-mod team in z'n geheel present, een vrij unieke gebeurtenis. Ik kan me herinneren dat ik ergens vroeg op de avond met Snakey aan de bar stond en hij vroeg wie Paultjuhhh was. Toen heb ik NJ aangewezen waarop Snakey hem een schop onder z'n kont gaf. Hilarisch
Toch zijn de crewmeets eigenlijk leuker, ik weet niet waarom, misschien omdat de mensen die daar komen meer met elkaar gemeen hebben. Er zijn altijd vette roddels over alles en iedereen en je hoort er meer interessante dingen dan wanneer je een maand zou lurken in FC. En ze lopen vaak behoorlijk uit de hand

Ben je wel eens herkend op straat?
Ja vaak. Maar alleen als Giel Beelen. En dan alleen als ik een pet op had. Ze hebben zelfs wel eens een handtekening gevraagd Maar dat zal niet snel meer gebeuren want ik ben naar de kapper geweest.

Kunnen we naast feedbackvragen ook liefdesverklaringen sturen naar de ONZePM PM-box?
Ja natuurlijk. Mits vergezeld van de nodige foto's van KPD-niveau ter beoordeling.

Als ik het (wel) doe, helpt dat dan als ik ONZ-mod wil worden?
Uiteraard, ook het vlees van moderators is zwak. En als we dat er dan niet doorkrijgen bij de FA's dan zit er toch tenminste wel een geheel kosteloze overnachting bij een ONZ-mod naar keuze in.

Heb je nog een tip voor de ONZ'ers?
Ja, als je een topic zelf niet de moeite waard vindt, reageer er dan gewoon niet in. Je verpest het daarmee voor de users die het wel leuk vinden. En als niemand het leuk vindt en er dus niemand reageert zakt het vanzelf weg en is de boodschap aan de TS dat z'n topic kut is wel duidelijk genoeg.
Ow en: probeer het eens met olijfolie!

En de rest...

Hoe ben je ooit op FOK! gekomen?
Via de Frontpage. Ik woonde in het buitenland en wilde op de hoogte blijven van wat er zoal in Nederland speelde. En dan kom je al snel op FOK! terecht. Het forum heb ik eigenlijk pas veel later ontdekt, in 2003, toen ik ten tijde van een massale demonstratie tegen Balkenende eens wou kijken wat dat zoal voor een discussies losmaakte behalve die naar aanleiding van nieuwsberichten op de Frontpage.

Hoe kom je op je username?
Dat is het pseudoniem waaronder mijn grootvader, die ik nooit heb gekend, gedichten schreef. Ik vond het wel passend als nick om mee te posten op een internetforum.

Wie mogen er wat jou betreft onmiddellijk een ban krijgen?
Users die moedwillig de sfeer verpesten voor anderen. En users die hardnekkig geloven dat ze leuk zijn, terwijl niemand het met hen eens is.

Stel: morgen word je gevraagd om admin te worden. Wat zou je dan als eerste veranderen?
Ik zou er wel voor zijn om niet meer alle e-mail adressen te accepteren bij de registratie, sinds je zelfs kan registreren met een "10minutemail" zijn er veel te veel waardeloze kloons bijgekomen.

Wat zou je willen vragen aan de volgende FOK!ker van de week?
Wat FOK! heeft veranderd in zijn/haar leven.

En de vraag van Viswijfje: Of je vis lust!
Nee, sinds ik op een barbecue na het nuttigen van wat bijna rauwe zalm een paar dagen later in de trein ik een hele coupe heb ondergekotst en vervolgens twee dagen boven de plee heb gehangen heb ik vis volledig afgeserveerd van m'n menu. Ik waag me nu nog slechts heel af en toe aan kroepoek.