De FOK!games top 10: De Top 3!

Het moment is aangebroken, binnen nu en 10 tellen weet je wat de beste game van 2006 is volgens de crew van FOK!games. Lees ook zeker onze beargumentering, en laat ons in een reactie weten of je je in deze lijst kunt vinden, of het falikant oneens bent met ons.

Nummer 3: New Super Mario Bros. (77%)

Een van de meest controversiele reviews van afgelopen jaar, de game kreeg \'maar\' een 77 als eindcijfer terwijl een hoop mensen deze game veel hoger gunden. De game heeft het echter wel gewoon gered tot de top 3 van afgelopen jaar en dat is mede dankzij de Mario fans natuurlijk.

In New Super Mario Bros keert Mario terug naar zijn roots: 2D platforming. Alle bekende Mario zaken keren terug, Goomba\'s, Koopa\'s en zelfs de vuurbloem is er weer. New Mario is simpele platform-perfectie en by far de beste 2D platformgame van afgelopen jaar. Een waar genot voor iedereen die houdt van 2D platformgames.

Nummer 2: The Legend of Zelda: Twilight Princess (90%)

Zelda: Twilight Princess is de belangrijkste Wii launchgame en de laatste GameCube titel die er toe doet. Een game die dus zowel een einde als een begin inluidt en dit doet door misschien wel de beste Zelda ooit te zijn. Nieuwe elementen in de game omvatten vooral de momenten dat je niet als Link in mens-vorm speelt, maar als wolf. Op deze momenten kun je niet met mensen communiceren maar wel met bosdieren.

De graphics zijn extreem sfeervol, de soundtrack is magistraal en de game speelt precies zoals je van een Zelda-game kan verwachten. Daarnaast is Twilight Princess gewoonweg ťťn van de mooiste sprookjes waarin je zelf de hoofdpersoon bestuurt.