DVD: Komt Een Vrouw Bij De Dokter

Op de 2-Disc Special Edition staan op de tweede dvd nog een aantal extra's. Hieronder een toelichting van de afzonderlijke extra's.

Making Of (29 minuten)
In deze Making Of van bijna een half uur (!) kijk je mee achter de schermen van de film. Alles wordt daarin uitgelegd en uitgediept, vanaf de perspresentatie tot de laatste shot. Alle acteurs en de regisseur komen aan het woord en leggen hun emoties bij de film uit.

Trailers + TV-Spots
Slechts een trailer met twee tv-spots. Tevens staan hier ook trailers van De Gelukkige Huisvrouw, Dossier K., Agora en The Cove.

Videoclip Kane - 'Love Over Healing' (4 minuten)
De videoclip van het nummer 'Love Over Healing' van de Haagse band Kane. Dit nummer is het slotlied van de film en de clip bevat een collage aan beelden van de film.

Deleted Scenes (23 minuten)
Ook op de dvd staan veel korte, verwijderde scènes die de film uiteindelijk niet haalden. Er staan onder andere scènes tussen van een kleine Stijn, een rolstoelrace in het ziekenhuis en een bezoek van Stijn aan de prostituees.

Reinout bij DWDD (10 minuten)
Een interview met Reinout Oerlemans bij De Wereld Draait Door op 24 april 2009. De uitzending was voor de opnames van de film en Reinout praat over zijn regiedebuut en zijn bedrijf EyeWorks. Leuk detail is dat tafelheer Beau van Erven-Dorens audities heeft gedaan voor de rol van Stijn.

Premièreverslagen
Er staan drie verschillende premièreverslagen in, van het bedrijf Eyeworks in het Tuschinski Theater (10 minuten), Film Content Company Europe (3 minuten) en radio-DJ's RJ & Rhee (6 minuten). In de verslagen komen acteurs, medewerkers en schrijver Kluun aan het woord op het podium en op de rode loper.

Fotogalerij (4 minuten)
Onder begeleiding van een pianomuziekje komen verscheidene foto's aan bod van de film en foto's van achter de schermen.

Introductie door Kluun (2 minuten)
Een hele korte introductie van de schrijver van het boek Kluun (Raymond van de Klundert). Deze introductie had wel wat langer gemogen. De schrijver vertelt eigenlijk niets interessants, behalve dat hij het verrassend vond dat Reinout de film mocht regisseren.

De makers van deze dvd hebben echt hun best gedaan om het tweede schijfje goed te vullen. De extra's zijn vrijwel allemaal een goede en interessante toevoeging. Bijna twee uur aan bonusmateriaal om na het bekijken van de film goed voor te gaan zitten.