DVD Review: DVD Sensation The mega mixes


CD/DVDHet is bijna niet meer weg te denken voor de meeste danceliefhebbers. Dan heb ik het nu over de grote feesten zoals Sensation White en Black. En geloof me, beide waren dit jaar weer een mega succes en bij zo'n mega succes hoort een kleine afterparty in de vorm van een CD/DVD. De Sensation albums waren al snel na beide feesten uitgebracht en werden ook goed verkocht. Zelf heb ik twee weken moeten wachten op de Sensation Black cd, omdat hij elke keer uitverkocht was. Maar ja het wachten was eigenlijk nog op de dvd van Sensation die nog uit zou moeten komen volgens de geruchten. Twee weken geleden liep ik de plaatselijke cd-winkel in en zag ik hem eindelijk, na een tijdje wachten in het rek staan. Inpakken en meenemen en snel een beetje!

Het is een bijzonder exemplaar. Het is namelijk een Cd/Dvd combi. In deze review zal ik beide beschrijven. Beide cd's zijn natuurlijk helemaal in de Sensation stijl, dat betekent de voorste is zwart en de achterste in het hoestje is wit. Laat ik eerst eens met de DVD (zwart) beginnen.

De Sensation DVD

De Dvd is goed uitgebreid. In het begin kom je in het menu voor welk feest je wilt kiezen: Sensation White of Black. Na een keuze te hebben gemaakt krijg je een uitgebreid menu bestaande uit:
The party
Een uitgebreid verslag van het feest. Elke DJ is ruim 10 min te horen en te zien. Samen met de feestmenigte natuurlijk.
The megamix
Een compleet verslag van de megamix; heel erg gaaf om dat terug te zien.
Sensation deluxe
Een kijkje in de speciale deluxe ruimte waar helaas niet iedereen in kon, maar je kan er dus toch een beetje van genieten op deze manier.
The Dj's
Seb, van MTV, heeft ruim 10 minuten een interview met de dj's. Hij blikt terug op hun sets en wat de dj's nou zelf van Sensation vinden.
Visitors
Erg gaaf om te zien hoe de mensen aan komen lopen en het stadion vullen met hun aanwezigheid.
Time laps
Daarin kun je dus zien dat ze echt heel lang zijn bezig geweest met het opzetten van alles.
The White/Black Anthem
Titel van het menu spreek voor zich.
Event Commercials
Hier zie je echt alle Sensation reclames die uitgezonden zijn op tv
ID&T Company Profile
Dit lijkt wel 1 grote reclamespot met daarin alle uitgebrachte cd's en nog komende events.

Al met al een zeer uitgebreide DVD die zeker de moeite waard is om nog eens te bekijken als je heimwee hebt naar het evenement.