Party Review: Sensation Black

Na Sensation White was het de beurt aan Sensation Black om de ArenA uit zijn voegen te laten trillen. White voor de feestbeesten die van dance en trance houden, en Black voor de feestbeesten die van hardstyle en techno houden. Toch een best groot verschil tussen beide feesten.

Waarom een White en Black editie?

Smaken verschillen, dat weten we allemaal. Of het nou je muzieksmaak of kledingsmaak is, niet iedereen houdt er van. Zo heb je dus ook verschillende soorten dance muziek. De ene houdt wat meer van trance en de andere houdt wat meer van het hardere werk, ook wel hardstyle of techno genoemd. Als je beide muzieksoorten in een feest zou aanbieden zouden er elke keer wel mensen op de tribune gaan zitten omdat het niet hun muzieksoort is. En het is nou eenmaal zo, de mensen die van hardstyle houden gaan niet staan dansen op trance, en de mensen die van trance houden vinden hardstyle veelste hard voor hun oren. Een prima idee dus om van die beide stijlen een eigen feest te geven. Trance het onschuldige White, en hardstyle/techno het ondeugende Black.

Sensation Black


Aankleding ArenA

Zodra je de ArenA in kwam lopen zag je meteen in het midden al een groot rond podium met daarop een soort ijspegels en een ronde, ronddraaiende, plek voor de dj's Als je omhoog keek zag je een soort hele grote ufo's met daarin de lampen, en een mega grote witte ronde bal aan het dak hangen. Verder stonden er in de zaal zelf nog vier grote rechthoekige beeldschermen waarop de beelden te zien waren, twee aan elke kant van de ArenA. Tussen de twee rechthoekige beeldschermen hing er ook nog een groot vierkant beeldscherm met daarboven het ID&T logo op een zwart doek. De belichting in de ArenA was echt heel mooi om te zien. Er werd ook goed gebruik gemaakt van de groene laserlichten, die over de hele ArenA konden schijnen.

Sensation Black


Special Treatment

Voor de feestbeesten die snel waren met het kopen van hun kaartje was er de special treatment. Met deze special treatment kaarten mocht je via de hoofdingang van de ArenA, de ingang met de rode loper, een uur eerder naar binnen dan de rest van het publiek. Ook was er 's midddags voor deze feestbeesten een rondleiding met een presentatie over ID&T. Verder had je 's avonds een speciale tribune voor deze kaarthouders, met een Special Treatment lounge en bar. Dat betekende niet dat je al je drinken gratis kreeg, je kreeg bij entree 2 muntjes om wat te drinken te halen. En bij vertrek kreeg je een leuke goodiebag mee naar huis.

Sensation Black

Maar genoeg gepraat over de aankleding, special treatment en waarom er twee feesten zijn. Tijd om te feesten, tijd voor de dj's!