FIFA 10

Ook in de Manager mode is een verbetering aangebracht, spelers die je voor je team aantrekt zullen veel beter kunnen groeien gedurende seizoenen wanneer je ze goed traint en veel speeltijd geeft tijdens de wedstrijden. De spelers bevatten een bepaald potentieel wat aangeeft tot hoever ze kunnen groeien. Wanneer je echter met bijvoorbeeld NAC Breda Wayne Rooney aantrekt, zal deze nooit tot zijn maximale potentieel kunnen komen. Het is zelfs de vraag of je zo\'n topspeler wel ooit in je team kunt krijgen. Geld is niet langer het belangrijkste issue. Je kunt Ibrahimovic nog zo veel miljoenen bieden, hij zal echt niet in de Jupiler Leage komen voetballen. Het is dus van belang om manager te worden van grote clubs om spelers aan te kunnen trekken die tot grote hoogten kunnen groeien. Ook dit is weer een toevoeging die de game wat realistischer moet maken, iets wat persoonlijk alleen maar toejuich.

Verder ben ik er per toeval achter gekomen dat de game nog iets totaal nieuws zal gaan bevatten wat nog niet bekend is gemaakt. Toen ik met de controller even door het menu wilde scrollen werd deze snel afgepakt \"omdat er iets in het menu te zien was, wat nog niet bekend gemaakt mocht worden.\" Helaas heb ik het ook niet gezien, dus ik kan hier verder ook weinig over verklappen.

De game ziet er zeer goed uit en doet alles wat FIFA 09 al goed deed, nog net ietsjes beter. Of het zo veel verbeterd is ten opzichte van zijn voorganger om hier weer de volle mep voor te betalen weet ik echter nog niet zo zeker.