Lena Headey cancelt komst Dutch Comic Con

Lena Headey zal niet te spreken en te zien zijn tijdens Dutch Comic Con: Winter Edition. Helaas is haar aanwezigheid door haar management gecanceld wegens filmverplichtingen.

"Wij betreuren dit enorm en hebben het totaal niet zien aankomen aangezien Lena vorig weekend nog op ons collega-evenement in Madrid aanwezig is geweest. Als organisatie proberen we deze situaties natuurlijk te voorkomen, maar soms krijgt overmacht de bovenhand. Het liefst geven wij garanties af voor de komst van onze gasten, maar de annuleringsclausule in de overeenkomsten maakt dat helaas niet mogelijk," aldus een woordvoerder van Dutch Comic Con.

Lena is door HBO direct teruggevlogen om aanwezig te zijn op de set van Game of Thrones, waarvan overigens nog niet bekend is wanneer het laatste seizoen in première zal gaan. Dutch Comic Con vindt dit weekend plaats in de Jaarbeurs Utrecht. 

Via de Facebookpagina van Dutch Comic Con heeft de actrice in een video aangegeven het te betreuren dat ze dit weekend niet naar Utrecht kan komen, "maar een meisje moet ook werken." In haar reactie vertrouwt ze erop dat de con-gangers het dit weekend sowieso enorm naar hun zin zullen hebben en spreekt ze de hoop uit volgend jaar wel langs te kunnen komen.