Bale: "Nu hergroeperen na teleurstelling"

Over de toekomst van Gareth Bale bestaan veel geruchten, maar de sterspeler van Tottenham Hotspur geeft nog geen uitsluitsel over waar hij volgend seizoen speelt. Bale kan volgens Engelse media een sterk verbeterd contract tekenen bij Tottenham.

De Londense club hoopt de Welshman ondanks het missen van Champions League langer te binden. Bale lijkt zich gelukkig te voelen op White Hart Lane. "We hebben dit seizoen hard gewerkt. Het team en de manager waren geweldig", aldus Bale.

"We hebben een voor Tottenham recordaantal punten gehaald. Normaal gesproken was dat genoeg voor het bereiken van de Champions League, maar het mocht niet zou zijn", zei de Speler van het Jaar in Engeland in gesprek met Spurs TV Online. "Het is een teleurstelling, maar we moet hergroeperen en er bovenop komen."

"We krijgen volgend seizoen weer een nieuwe kans. We moeten de lijn voortzetten van het spel dat we altijd spelen. De overwinning op Sunderland was mooi, maar de wolken pakten zich toen al samen boven ons. We moeten ervan leren. We hebben een jong team dat ver kan komen in de toekomst", besluit de begeerde Bale.