Punten F1-manager ronde 4

Het is maandagavond - puntenavond, en dus de hoogste tijd om de punten bekend te maken. Hieronder vind je de punten van de vierde ronde.

Een enerverende race dit keer met veel uitvallers, en een angstige crash van Heikki Kovalainen. Ook waren er minpunten uit te delen, een stop-and-go penalty voor Nick Heidfeld nadat hij had getankt tijdens een safety carsituatie. De motor van Renault krijgt 15 minpunten, en we hebben besloten dat de uitvalreden van Nico Rosberg op mechanica en niet de motor wordt gezet, aangezien de officiële site van de FIA dat zo heeft staan. Hierdoor krijgt het chassis van Williams 15 minpunten.

Deze ronde waren er vier winnaars. JH1, mirkra1b, sander04 en sleek haalden allen 304 punten. In het algemeen klassement blijft STi_Power aan de leiding met 858 punten, gevolgd door Stanicz met 847 punten, die opklimt vanaf de derde plek. Die derde plek wordt met één puntje achterstand nu ingenomen door CSI_MIAMI met 846 punten. De top vijf wordt compleet gemaakt door hetgaatgoedzo (834 punten) en Fernando-Alonso (823 punten.)


Let op! Je kunt je team nog aanpassen tot zaterdag 10 mei 0:01 uur.