Rolf Wouters schrijft Willem af

In de Telegraaf van vandaag staat een interview met Rolf X. Wouters. Volgens hem hebben 3 personen kans op de hoofdprijs, Karin, Ruud en Bart. Willem niet, want "die laat de laatste weken ook een andere kant van zichzelf zien", zo zegt hij diplomatiek, doelend op de roddel-gesprekken van de Friese kok. Daar Karin er vanavond vrijwel zeker uitvliegt, blijven dan alleen Ruud en Bart nog over als kanshebbers.

Rolf vertelt nog meer leuke dingen in het interview. Zo zegt hij dat hij het programma meer voor Veronica doet, dan voor zichzelf. Zoals reeds bekend was, vind Rolf het maken van een eigen show (zoals de Tandeborstel-show etc.) veel leuker dan Big Brother. Rolf zegt dat hij bijna alle afleveringen vol belangstelling heeft gezien. "Dat is ook wel nodig om mijn werk goed te kunnen doen", zo zegt hij. Over 'de opvolger' van Big Brother, De Gouden Kooi van SBS6, zegt Rolf Wouters het volgende: "Ik verwacht niet dat het zo'n enorm succes wordt, maar na Big Brother durf ik eigenlijk niets meer te voorspellen".

Overigens verwacht ik persoonlijk ook niet echt dat "De Gouden Kooi" een hit wordt. Het is toch een beetje surrogaat-BB. SBS6 heeft de boot gemist door Big Brother af te wijzen, dan moeten ze niet achteraf toch nog iets proberen. Toch?
Submitter:  Bron: de Papieren Telegraaf