BB: Morgen is de finale!

Morgen, maandag, is het zover: De BB4 finale.
De bewoners bereiden zich in alle rust voor. Tassen worden ingepakt, individuele Confrontaties worden (met wisselend succes) geoefend en het huis wordt schoongemaakt.

Met name de dames hebben het emotioneel moeilijk. Zij maken zich zorgen over hun "terugkeer in de maatschappij" en met name Jeanette geeft aan dat zij haar medebewoners erg zal gaan missen.

Over het draaiboek van de finale hebben de bewoners nog geen idee. Zij weten dat er 500.000 euro te verdienen is, maar weten niet precies hoe. Moeten zij alle 6 hun Confrontatie uitvoeren, of alleen de 4 "echte" finalisten? Krijgen zij in de loop van de avond nog meer, gezamelijke, opdrachten?

Ook de kijker wordt door BB nog niet helemaal ingelicht over het verloop van de finale. Vooralsnog lijkt het er echter op dat de 2 laatste afvallers al aan het begin van de avond het huis zullen moeten verlaten, en dus niet hun Confrontatie hoeven uit te voeren. Dat zou wellicht gunstig uit kunnen vallen voor de prijzenpot: Wouter, die helemaal onderin de populariteitspoll bungelt, krijgt het muntjesstapelen maar niet onder de knie.