Beautynieuws Oktober 2003

Foundations
Je zomerse kleurtje zul je inmiddels waarschijnlijk vrijwel kwijt zijn en dus is een mooie foundation die je huid een gezonde teint geeft nooit weg. Let wel op dat je niet een te donkere tint uitzoekt, foundations zijn niet bedoeld om veel bruiner te lijken. Hiervoor kun je beter naar een zelfbruinende crème of een zonnebankkuurtje grijpen.

De meeste moderne foundations zijn erg licht, en verstikken je huid niet. Je kunt kiezen voor een foundation die je huid laat stralen, of juist voor eentje die een matte "poederlook" geeft. Komen de eerste rimpels opzetten? Kies dan voor een foundation die je huid verstevigt, zoals die van Lancôme.


Lancaster Natural Glamour Satin Comfort Foundation SPF10 ¤31,-
Lancôme Teint Rénergie Lift ¤37,72
Boots No7 Radiant Glow Foundation ¤17,45 (bij Etos)
Het mini-kastje is van Silly Gifts


Nieuwe geuren
Zet de bloemige zomergeurtjes maar weer even een paar maanden in de kast, het is tijd voor de wat pittigere najaarsgeuren. Cool Water van Davidoff kende je waarschijnlijk al, maar helemaal nieuw dit jaar is de sensuele Eau de Parfum in deze lijn, in een mooie diepblauwe flacon. Ben je op zoek naar iets moderns, in een opvallende verpakking? Dan is MUSE van JOOP! misschien wat voor je. Een frisse geur met cointreau-champagne erin verwerkt....heel uniek. Feminine is de nieuwe zachte, warme geur van Cindy Crawford en de laatste nieuwe geur in dit rijtje is Magnetism van Escada. Een wat zoetige, bedwelmende geur, ideaal voor lange koude avonden.


Davidoff Cool Water Eau de Parfum vanaf ¤ 38,-
Joop! MUSE Eau de Parfum vanaf ¤51,-
Cindy Crawford Feminine Eau de Toilette vanaf ¤16,-
Escada Magnetism Eau de Parfum vanaf ¤32,-


Nagels in herfsttinten
Ben je dol op donkere nagellak, dan kan je dit najaar je hart ophalen. Donkerpaars en dieprood zijn helemaal hip, maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een wat natuurlijkere tint.


L'Oréal Ceramide Resist Rose Papaya (203) ¤8,99
Yves Rocher Couleurs Nature Brun Intrigant ¤8,95
Helena Rubinstein Violet Fusion ¤19,93
Sothys Naturel en Prune Glacée
Nagellakdroger van Silly Gifts