review
Planet Earth II - Live in Concert, Ahoy
review
Q.U.B.E. 2
special
Fun met Funda #92 - Een lust voor het oog
review
Surviving Mars
review
Sword Art Online: Fatal Bullet
review
Pac-Man Championship Edition 2 Plus
FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Opzienbarende foto's van vroeger

Vandaag de dag worden wij bestookt met selfies en foto's van andere vreemde zaken, sommige mensen zeggen dat dit iets is van deze tijd. Niets is minder waar want foto's van rariteiten zijn van alle tijden.

Van thee drinken met een leeuw tot ballerina's die oefenen tijdens de oorlog. hier zijn 21 foto's die ons ook vandaag de dag nog weten te verbazen.

21 opzienbarende foto's van vroeger (bron: YouTube)

Er is bewijs, de gestreepte planeet bestaat

Er gaan al heel lang geruchten rond over het bestaan van extra planeten in ons zonnestelsel, het bleek echter zeer moeilijk voor de (amateur)astronomen hiervoor bewijs te verzamelen en dus bleef het bij speculaties.

Hier is deze week verandering in gekomen en is aangetoond dat de gestreepte planeet bestaat. Nu deze planeet zich heeft laten vastleggen op de gevoelige plaat is het mogelijk om de volledige theorie nog eens door te nemen wat de aardige dame in het filmpje dan ook heel goed doet. Op uiterst professionele wijze neemt zij ons mee door de bewijzen.

 

Dit zijn de gaafste voetbaltafels ooit!

De Argentijn Martin Setula is een man met gouden handjes en hij bouwt de meest gave voetbaltafels ooit. Niet een simpel voetbaltafeltje met wat poppetjes, nee deze man bouwt de belangrijkste stadions na waardoor je zomaar kan tafelvoetballen in La Bombonera, Bernabeu of San Paolo.

Sexistische gedachten? Kijk maar uit

Je kent het wel, je bent bezig met een informatief rondje langs het internet wanneer jouw oog valt op een filmpje waarvan de nekharen overeind gaan staan.

Tucker Carlson trapt af met de mededeling dat er in België een man is veroordeeld wegens sexisme en gaat hierover in gesprek met Cathy Areu omdat zij van mening is dat niet alleen sexistische opmerkingen strafbaar moeten zijn, ook sexistische gedachten moeten het onderspit delven. Binnen 30 seconden nadat zij aan het woord is heeft zij al aangegeven dat mannen moeten stoppen met hun geweldadige misdaden.

Vrouwen kunnen volgens haar dan ook niet sexistisch zijn, ze vormen namelijk een minderheid, nouja, niet in aantallen maar omdat de witte man de leiding heeft vormen zij dus de minderheid. Hier had uw verslaggever toch wat moeite om het te snappen, waarschijnlijk omdat hij een witte, nog niet boze man is, houd het daar maar op.

Tucker stelde ook nog de vraag "Hoe moet het worden bestraft, als lichte of zware misdaad?" waarna Cathy antwoordde "dat het als zware misdaad bestraf zou moeten worden omdat sexistische uitspraken en gedachten alleen maar leiden tot nog zwaardere misdaden".

Oordeel zelf, moeten wij mannen worden veroordeeld als de smeerlappen die wij zijn of valt het allemaal reuzemee en is Cathy gewoon een beetje de weg kwijt?

NS klantenservice: "Rotte tomaten meenemen voor Harry Styles"

Morgen is het Ziggo Dome het domein van Harry Styles en zijn vele fans. De Brit geeft dan een concert en dat trekt waarschijnlijk treinen vol bakvissen. Daarom stelde twitteraar Robin de vraag of er extra treinen ingezet zouden worden om alle soppende fans na afloop ook weer af te voeren. De medewerker van de NS klantenservice bleek echter niet zo'n fan van Styles:

Na wat kritische tweets op de NS-reactie krabbelde de klantenservicemedewerker overigens wel wat terug:

Maar of dat helemaal spontaan is gegaan is nog niet helemaal duidelijk:

SJW's boos wegens feiten, trigger warning!

Mannen zijn gemiddeld groter dan vrouwen, mannen hebben meer spiermassa dan vrouwen, vrouwen zijn doorgaans degenen die lacteren, de hersenen van mannen en vrouwen zijn anders en mannen en vrouwen slaan lichaamsvet op andere plekken op. Fysiologische en biologische feiten die - wanneer uitgesproken op een universiteit - zorgen voor enorm boze sneeuwvlokjes die huffend, puffend, schuimbekkend en bijna huilend van woede de zaal uitstormen en daarbij de geluidsapparatuur saboteren.

Want zomaar feiten gaan verkondigen, dát moeten we met z'n allen niet willen. Dát is niet de safe-space-bubbel die de Social Justice Warrior wil horen.

Als je als dikke vrouw van 1m52 vindt dat je een slank, mannelijk topmodel van 1m82 bent dan wil je niet horen dat je dat NIET bent. Dat is een 'act of violence' tegenwoordig.

Ziehier de staat waarin de nieuwe generatie verkeert. Vergeet niet te facepalmen.

Zo ziet de Russische weer-beer er uit

En zo 'warm' is het in Finland.

Grote vraag: zijn deze tepels beledigend?

Model Samantha Hoopes heeft een vraagje voor u allen. Op haar Instagram postte ze een opvallend filmpje waarin ze gekleed in een wit shirtje uit het water komt, uiteraard in slowmotion. Zo maakt ze het voor ons makkelijker om de vraag te lezen die ze ons wil stellen.... "Do my nipples offend you". We zijn benieuwd naar jullie mening.

 

Caption this 📸 @mj_day @si_swimsuit

Een bericht gedeeld door Samantha Hoopes (@samanthahoopes) op22 Feb 2018 om 9:39 (PST)

Mocht je het Instagram-bericht niet kunnen zien, dan kun je hier klikken om het alsnog te bekijken.

BelgiŽ stoomt talentjes voor Winterspelen 2034 klaar

België gooit toe nu toe nog geen hoge ogen tijdens de Olympische Winterspelen maar er is hoop! Dankzij de inspirerende beelden van de olympische atleten begon het in huize Vanzeebroeck te kriebelen en de kleine Lars heeft zijn zinnen gezet op de gouden medaille bij skeleton. En ook in de curling aast hij met zijn broer op curlinggoud.

Internetten op een 56k6 modem, kan dat nog?

Wie van jullie kent de geluiden van dialup nog? Ik heb ze zelf allemaal meegemaakt. Van de eerste 300/300 modem - zo een waar ik de hoorn van de telefoon in moest leggen - naar 1200/75 (teletron 1200 met een Commodore 64) tot 56k6 (zie video hieronder voor een instant throwback).

Maar hoe zou dat bliksemsnelle 56k modem presteren op het huidige internet? Dat zie je in onderstaande video.

Dutch Dashcam - Idioten op de weg #4

Dutch Dashcam brengt inmiddels al een tijdje met enige regelmaat compilaties van Nederlandse dashcamvideo's uit met daarop asociaal rijgedrag, ongelukken en andere zaken die niet op de weg thuishoren.

Hier de jongste versie, waar je op 3.25 ziet dat je ook binnen op het verkeer moet letten, en op 5:12 een schoolvoorbeeld linksrijder met de voorspelbare asociale frusty die dan maar besluit de hele weg onveilig te maken.

En blijf vooral hangen voor de intellectuele discussie op 5:49

The Beatles - Eight Days A Week

Het is vandaag alweer 53 jaar geleden dat de single 'Eight Days A Week' van The Beatles in de platenwinkels verscheen. 'Eight Days A Week' was een bijzonder moment in de geschiedenis van de popmuziek. Tot dat moment was er namelijk nog nooit een single van een popband verschenen die begon met een fade-in.

The Beatles - Eight Days A Week (Amerikaanse persing
The Beatles - Eight Days A Week (Amerikaanse persing
The Beatles - Eight Days A Week (Canadese persing)
The Beatles - Eight Days A Week (Canadese persing)
The Beatles - Eight Days A Week (Amerikaanse her-uitgave uit 1971)
The Beatles - Eight Days A Week (Amerikaanse her-uitgave uit 1971)

Zeven minuten paranoia over 'witten'

Tijd voor een flinke portie slachtofferrol en overdrijven? Dat kan. User hocico gooide deze in de submit. Zwarte vrouwen in Amerika die bij elke interactie met niet-zwarten zich afvragen of ze te maken hebben met iemand die hen als minder dan een mens ziet. Die zich zo paranoïde hebben laten lullen dat ze naar een healing-clinic-for-women-of-color moeten.

Natuurlijk komt deze video van een van de politiek correcte anti-witmenskanalen, Vice, dat zich schaart in het rijtje MTV Decoded, Buzzfeed, Cosmopolitan en dergelijken.

Zeven minuten headdesken? Alstu!

Zo, die is goed met een gitaar

De Franse gitarist Antoine Boyer werd in 1995 geboren. Thuis klonk geregeld Django Reinhardts muziek. Toen Antoine zes was begon hij gitaar te spelen in die zogeheten manouche-stijl van zigeunerjazz.

Zeven jaar geleden begon hij tevens met klassiek, en binnenkort komt z'n eerste sologitaaralbum Caméléon Waltz uit. Daarvan zette Boyer onlangs het nummer 'Road Trip' online. Dat begint bedriegelijk alsof het een rocknummer is, maar al snel gaan er andere registers open.

En omdat zowel Paul Simon als Art Garfunkel kortgeleden aankondigden voor optredens naar Nederland te komen, doen we er Boyers solo-uitvoering van de Simon & Garfunkel-klassieker 'The Sound of Silence' bij. Luister hieronder beide nummers.

Misschien ook interessant?
review
Danny reviewt: The End of the F***ing World - seizoen 1
review
Kirby Star Allies
review
Danny reviewt: Dark - seizoen 1
review
Moss
special
Iron Harvest 1920+: Een post-WW1 dieselpunk RTS
review
Danny reviewt: Everything Sucks! - seizoen 1
©FOK.nl e.a.