review
DiRT4
preview
Necromancer in Diablo 3
review
WipEout Omega Collection
review
MXGP3: The Official Motocross Videogame
review
CD: Firespawn - The Reprobate
review
CD: High Brian - Hi Brain
FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


FOK!kers ronden fooi af naar boven

FOK!kers geven fooi maar houden zich niet aan de fooi-etiquette. 38 Procent rond het bedrag af naar boven, ook als dat om tien cent gaat, Dat blijkt uit de FOK!poll waar 3500 mensen op stemden.

27 procent geeft 5 tot 15% fooi. Wel voegen veel mensen toe dat de bediening en service dan goed moet zijn. 26 procent geeft helemaal geen fooi. Veel stemmers vergelijken de situatie met die in Amerika waar fooi vaak automatisch in de bon zit en mensen minder verdienen.

MetalCore zegt: 'STANDAARD 5 tot 15 procent? We zijn toch zeker geen Amerikanen? Afronden naar boven. ALS het eten nog warm is, en een beetje op tijd. Fooi is geen verplichting hoor, maar een gebaar.'

Breuls heeft een andere mening: 'Ik richt me altijd op ongeveer tien procent, soms afgerond. Alleen maar afronden naar boven is in de meeste gevallen zo schandalig weinig dat je je moet schamen. Dat je een rekening van 98 euro afrondt en dan dus maar 2 euro fooi geeft.'

x3ro heeft geen goed woord over voor de uitslag: 'Manmanman wat een paupers hier, echt weer die Hollandse insteek zullen we maar zeggen.'

FOK!kers: Afplakken tepels Boomsma-baby is stom

Dat de familie Boomsma op foto's de tepels van hun 1-jarige baby afplakt kan niet op begrip rekenen onder FOK!kers. Slechts 1,7 procent vindt dit een goede actie. Ruim 2000 mensen stemden op de poll.

Bijna veertig procent meent dat je op die manier juist iets benadrukt dat geen seksuele lading heeft, Nog eens 22 procent vindt dat als je niet wil dat je kind halfnaakt op sociale media staat je de foto ook niet zo moet plaatsen. 20 procent vindt dat je sowieso geen (half) naakte kinderen op sociale media moet zetten en 15 procent gaat een stapje verder en meent dat kinderen er ook niet gekleed op thuishoren.

FOK!ker RetepV kan zich er niet druk om maken: 'Je publiceert iets, dus in potentie kunnen 7 miljard mensen het zien. Daar zullen vast wel wat vunzigerds tussen zitten. Maar swa, zo lang ze niet langs komen om mijn kind mee te nemen en er foute dingen mee te doen, mogen ze wat mij betreft hun vunzige gang gaan.'

En Blieb zegt 'Ik zie er niets seksueels in. En als er mensen wel wat seksueels in zien, dan is dat verder hun probleem. Wat een overdreven preuts gedoe en wat een doorgeslagen waanzin dat zo'n kinderen er niet bewust voor zou hebben gekozen.'

De bewuste foto vind je hier.

Beter geef je een agent geen knietje

Een Roemeense ex-politicus met een grote waffel was het niet eens met het feit dat de politie hem aanhield.

Hij besloot Oom Agent een knietje te geven in zijn edele delen. In Roemenië doet de politie in zo'n geval niet moeilijk. Zet wel je geluid wat zachter, want het speenvarken dat bij hem in de auto zat, gilt alsof het eind der tijden gekomen is.

Uw wekelijkse dosis stupiditeit

Elke week laat Sargon of Akkad de stupiditeit van verschillende groepen zien. Deze week, onder andere, Mark Zuckerberg is geen Lizard, Laci Green lijkt officieel geëxcommuniceerd te zijn uit de SJW-kerk vanwege haar blanke-vrouw-verraad, de termen 'genius' en 'brilliant' zijn seksistisch, de regenboogvlag is opnieuw ontworpen om ook gekleurden te vertegenwoordigen met een bruine en zwarte streep en extremisme-experts beginnen zich zorgen te maken over links-extremisten.

Pa kijkt vandaag gratis auto's op tv

Ga je bij je vader op bezoek voor Vaderdag vandaag, maar zie je hem al zo vaak dat je eigenlijk niet zoveel meer bij te praten hebt? Misschien wil je wel even iets leuks kijken, samen. Amazon Prime Video spreekt de aloude stereotypen voor vandaag eens aan en stelt een paar uur auto's kijken gratis beschikbaar. Want mannen houden van auto's, toch?

Via PrimeVideo.com/driving kun je nu gratis een paar afleveringen van The Grand Tour en de nieuwe serie Le Mans: Racing is Everything kijken. Voor TGT gaat het om de twee afleveringn die samen de Namibië-special vormen, en van Le Mans kun je de eerste twee afleveringen zien. Leuk, auto's kijken!

Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May in Namibië
Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May in Namibië

Top of Flop: Britney Spears - Toxic (zonder autotune)

We kennen het liedje allemaal wel, en dan voornamelijk van de clip. Maar deze maand is een vroege mix van het liedje uitgelekt, van vóór de autotunewizards over Britneys vocals heen denderden. Wat vind jij, is het beter of kan Britney beter blijven playbacken?

Mocht je iets hebben van, leuk hoor, maar het clipje is toch beter, dan is hier de alweer enkele jaren geleden uitgelekte 'uncut' versie van de clip:

#BOOS in BelgiŽ

Alex is boos. En een Belg. Ze is boos op JC Decaux. Die naam die je overal ziet in bushokjes. Boven de reclameborden. Ze had net een nieuwe scooter, maar toen kwam er een lint dat vastzat aan een bushokje tussen haar wiel. En viel ze best wel hard. Waardoor ze bijna haar vinger kwijt was. En nog wat pijnlijke dingen. Dus de gemeente en politie zeiden, o dan moet je dat regelen met JC Decaux. Zij zijn verantwoordelijk. Maar die hadden geen zin om te reageren. Dus moesten wij helemaal naar Brussel rijden. Voor een reactie van JC Decaux. Ja hoi hier is Paul ik heb dit lekker copy/paste gedaan van de YouTube van Boos. Groetjes je allerlievelingste weblogger Paul en een pootje van hond Frank.


Kind van de Duivel met kinderkoor

Er is heel wat commotie rondom het nummer van Jebroer. Dominees maken zich zorgen om kinderen die dit liedje luisteren. Jebroer denkt laten we nog olie op het vuur gooien en samen met heel veel kinderen dit nummer zingen inclusief hoorntjes.
 

Edit: Ohnee we zijn te laat

 

Zottekes #kindvandeduivel #party #fun @kimberly.vdb @catherinexvangeel @kristofsnelders

Een bericht gedeeld door Caroline (@carolinevg1) op25 Mei 2017 om 11:39 PDT

 

Hey @jebroer11 groetjesssss van ons #kindvandeduivel #cover #jebroer #jezus

Een bericht gedeeld door Iris Rulkens (@irisrulkens) op14 Jun 2017 om 8:54 PDT

Top of Flop: Selena Gomez - Bad Liar

Update:

Het clipje is zojuist vrijgegeven. We're trying we're trying we're trying het uit ons hoofd te krijgen maar dat lukt niet.

Selena Gomez' nieuwste liedje heeft nog geen clip, maar de audio belooft heel wat: het is volledig anders dan alles wat ze ooit heeft gemaakt of ingezongen. Wat vind jij? Beter dan een Come & Get It, of meh?

Shoe on Head: Islamkritiek is gťťn racisme

Beroepsidioot Anita Sarkeesian is terug. De vrouw die elke zoveel maanden een paar ton bij elkaar bedelt om een filmpje van 5 minuten te maken over bewegende heupen in videospelletjes, of die in het EU-parlement mag komen vertellen hoe we gemene woorden online moeten verbannen heeft het nu gemunt op mensen die hun twijfels hebben over islam.

En ShoeOnHead ( ) heeft er zo haar mening over. Net als Thunderf00t overigens.

Beide video's hieronder.

Uw wekelijkse dosis stupiditeit

Elke week laat Sargon of Akkad de stupiditeit van verschillende groepen zien. Deze week, onder andere, vrouwen zijn blij toen leek dat Phillip Davies zijn plek kwijt zou raken, volgens Labour en Tory MP's moeten er geen geen harde Brexit onderhandelingen komen, een moordenaar (zelf geïdentificeerd als transgender) in de VS heeft een animatiefilmpje op youtube gezet van zijn plannen, Kahn vindt het blijkbaar geen probleem om Syrië-gangers terug te laten keren zonder ze in de gaten te houden online haat bestrijden vindt hij belangrijker, de verschillende achtergronden van acht slachtoffers van de laatste aanval in Londen 'verteld het troste verhaal van de unieke samenstelling van Londen' aldus de politie-commersaris en J.F. Gariepy heeft Sargon's methodes (wetenschappelijk) geanalyseerd.

Misschien ook interessant?
review
Blu-ray: Rogue One : A Star Wars Story
review
Blu-ray: Collateral Beauty
review
Blu-ray: Live By Night
special
Het beste en slechtste van E3 2017
review
CD: The Sonic Dawn - Into the Long Night
review
CD: Nekromant - Snakes & Liars
©FOK.nl e.a.