review
Blu-ray: A Ghost Story
review
Boek: 365 films die je gezien moet hebben
special
Fun met Funda #108: De Twaalf Apostelen
review
Bordspel: Jurassic World
review
Octopath Traveler
review
The Crew 2
FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Mijn houten hart, want het gouden is al gejat....

Ondanks alle negatieve berichten rondt multicul en het misbruik daarvan door extremistische egocentrische deugsmurfjes, verbinden kán écht. Vooral door muziek, mits men valse (geo)politieke of egocentrisch gedreven belangen achterwege laat en het echt puur is.

Klinkt raar misschien uit de mond van een figuur als ik die als ‘racist’ wordt beschouwd. Maar zo heel ‘racistisch’ ben ik niet. Ik erken o.a. dat zonder negers de rock’n roll van o.a. Elvis en Michael Jackson niet mogelijk was geweest. Wat ik echter weiger is de acceptatie van ‘klaagnegers’ die zonder een druppel zweet vergoten of werk verzetten menen recht te hebben op ‘nabetaling’.

Ik presenteer vol trots het fenomeen ‘song around the world’

Kuzu doet boehoe en Ismail wil liever geen Nederlander zijn

Volgens de Turkse Tweede Kamer trol Kuzu ligt het mislukken van de integratie aan iedereen en vooral Wilders maar nooit aan Turken. Tevens zegt de beruchte treiterturk Ismail Ilgun dat hij liever geen Nederlander is. In dit stukje zit ook de spraakmakende uitspraak van Kuzu dat kritische Nederlanders dan maar moeten oprotten. Vanaf 10.00 zodat Kuzu niet kan zeggen dat de context ontbreekt.

Fun met Funda #107: Opknapper in Nijkerk

Interesse in een opknapwoninkje? Dan staat er 1 voor je in Nijkerk. Pandje is uit 1950 en zo te zien is er weinig aan gedaan sinds die tijd. Hij is al afgeprijsd (tot 160.000 euro) dus daarvoor hoef je het niet te laten...En goed nieuws voor de liefhebbers van retro-spullen. Het huis staat al enige jaren leeg, dus goede kans dat de eigenaar de inventaris laat staan..

Maan wil niet altijd neuken

Maan heeft een gigantische hit met Spijt. We weten al jaren dat er verborgen boodschappen in popdeuntjes zitten, dat weten we al sinds 1966. Nou maakt Maan het wel erg bont met haar verborgen boodschap... Ze zingt het gewoon in haar liedje, niet verborgen op een albumhoes, of alleen hoorbaar als je het nummer op 45 toeren achterstevoren draait. Een luisteraar van 3FM heeft het, na diepgravend onderzoek, ontdekt.

Colombianen smokkelen drank WK-stadion in

De verliespartij van Colombia tegen Japan op het WK-voetbal was een bittere pil voor de fans uit Zuid-Amerika. Gelukkig hadden de Colombianen wat verzonnen om de pijn te kunnen verzachten, drank! Maar je krijgt een fles sterke drank natuurlijk niet zomaar langs de Russische bewakers, dus bedachten ze een list. Neem een verrekijker mee en zorg dat daar de drank in zit.... logisch:

De politieheli

2 filmpjes over de politiehelikopter..

Misschien ook interessant?
review
CD: Street Dogs - Stand For Something Or Die For Nothing
review
Captain Toad: Treasure Tracker
special
Al 4 teams Benelux Premier League bekend
special
Interview Deox (Flash Point)
review
Mario + Rabbids: Kingdom Battle - Donkey Kong Adventure
review
Sicario: Day of the Soldado
©FOK.nl e.a.