review
Total War Saga: Thrones of Britannia
review
Concert: Game of Thrones Live - Ziggo Dome
special
Interview Olleh van Team Liquid
special
Fun met Funda #101: boekenverzamelaar met groen en zwart-wit-manie
review
Blu-ray: Molly's Game
review
Forgotton Anne
FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Vrouw schijt winkelvloer onder en smijt poep naar personeel

We weten niet welke zoekopdracht van FOK!ker Crazy Harry leidde tot het vinden van onderstaande video, maar smerig is het wel. In een restaurant van het Canadese bedrijf Tim Horton's bleek een vrouw zó furieus te worden van hetgeen het personeel haar vertelde - we weten helaas niet wát - dat ze haar broek omlaag trok en even een dikke drol besloot te draaien.

Alsof dat nog niet genoeg was pakt de vrouw de drol op en smijt deze naar de medewerker. Vervolgens veegt ze haar reet af met servetten en smijt die óók naar het de medewerker. 

Let vooral ook even op de mensen rechts die onverstoorbaar van hun ontbijtje (of lunch) genieten.

Enfin; onderstaande video. Met dank aan Crazy Harry. Dus.

Nieuwste uitvinding Elon Musk: Tunnels

Elon Musk heeft veel dingen ongeveer uitgevonden. De elektrische auto vond hij ongeveer uit, zo'n 100 jaar nadat de elektrische auto werd uitgevonden. De Hyperloop vond hij ongeveer uit, ruim 200 jaar nadat deze werd uitgevonden en ruim 100 jaar nadat die door Robert Goddard werd heruitgevonden. De herbruikbare raket vond hij ongeveer, zo'n 20 jaar nadat deze eind jaren 80 van de vorige eeuw deze werd uitgevonden (en 8 succesvolle lanceringen en landingen doorstond in de periode tussen 1993 en 1996 - video hiervan rond 4 minuten in onderstaande video).

Dan is er nog zijn idee om mensen per raket te gaan vervoeren van stad naar stad en zijn nieuwste idee: tunnels!

Gelukkig kunnen we op Philip Mason, a.k.a. Thunderf00t, om ook dit idee - dat Musk wil inzetten om voor slechts $1 mensen onder Los Angeles te gaan vervoeren (een beetje zoals een monorail in een metrotunnel) - stevig te debunken.

Busted!

En hij rent....

Een paar dagen geleden wilde Arjen, de wijkagent van Zwanenburg, Boesingheliede & Lijnden, een collega graag veel rondjes rond het bureau laten rennen. En aangezien belofte schuld maakt, gaan ze hier van start.

Feministenfeitjes die feministen niet willen horen

'Vrouwen verdienen minder dan mannen'. Een van de meestgehoorde misvattingen, en een die maar niet wil verdwijnen. Maar er zijn meer feiten die feministen niet graag willen horen.

Dus besloot men een rijtje feiten onder elkaar te zetten op een teleprompter en ze voor te laten lezen door een acteur, zoals acteur vaak andersom ook wel doen. Het resultaat hieronder.

Feministen mogen geile pics posten! *O*

Wie zegt dat feministen altijd hun tuinbroek aanhouden en hun haar blauw of roze moeten verven? Je mag als feminist heus gewoon geile tietenpics posten. Dat roept feminist Milou Deelen in ieder geval, zo lenen we even van GeenStijl.

Dus kom maar op met de pitspoezen in de F1, Pirelli en Penthousekalenders aan muren op kantoren en vooral heel veel geile fapplaatjes op des interwebs!

Feministenboobies!
Feministenboobies!

De vrouw terug als lustobject voor de man. Prima. En dan zullen wij mannen niet zeuren als wij als lustobject voor vrouwen dienen. Everybody wins!

Werkende LEGO-flipperkast

Helemaal nieuw is het idee niet, maar het blijft leuk: een flipperkast van LEGO, die het nog doet ook. Bre Burns van The Brothers Brick zette het ding in elkaar met meer dan vijftienduizend stukjes LEGO, waaronder programmeerbare stukken om de scores bij te houden. Hieronder legt ze uit hoe een en ander werkt, terwijl hier de nodige technische aspecten en foto's te vinden zijn, voor de liefhebber van LEGO-flipperkasten.

Andre Pronk wil naar het songfestival

Met Waylon werd het helemaal niets dit jaar, bijna onderaan! Dit kan natuurlijk niet meer langer zo. We moeten iets geks sturen, iets opvallends, iets waarvan je zegt 'er staat een paard in de gang'! Dat kan maar één iemand zijn... Andre Pronk! Gaan wij met hem wel winnen denk je? Hij heeft er zelf in ieder geval al heel veel zin in.

Geniet mee met zo'n pareltje van deze hunk:

18e plek voor Waylon op ESF

De oersympathieke zanger Waylongod heeft zojuist iedereen op z'n nummer gezet die de afgelopen weken kritiek durfde te uiten, door op het songfestival een 18e plek te behalen, net iets onder de top 5 die hij zelf voorspelde. De bookmakers hadden een 19e plek voorspeld, dus dat is één plek pure winst!

De nummer één hieronder in de vorm van een kip-kiloknaller

De oplettende kijker heeft trouwens ook opgemerkt dat één van de presentatrices niemand minder was dan Daniela Ruah - onder NCIS Los Angeles kijkers beter bekend als Kensi. 

Laat eens een agent rennen

Arjen, de wijkagent van Zwanenburg, Boesingheliede & Lijnden, heeft een collega die graag veel rondjes rond het bureau wil rennen. Helpen jullie hem ook even?

Aandacht voor 'nitwit' Waylon kwetsend voor Grimi

De sympathieke zanger Waylongod verdedigt vanavond 's lands eer door zijn fantastische lied 'Outlaw in 'em' ten gehore te brengen voor een wereldpubliek in de hoop hoog te eindigen op het Eurovisie (plus Australie) songfestival, maar niet iedereen is even blij met de aandacht die dat de zanger oplevert.

Vooral FOK!ker Grimi raakt het tot in het diepst van zijn/haar ziel. 'Waarom krijgt deze nitwit zoveel aandacht', schrijft Grimi onder het bericht waarin duidelijk wordt dat Waylon - volgens de bookmakers - kans maakt op maar liefst een negentiende plek. Wie tussen de regels door leest zal die zin echter aanvullen met 'terwijl ikzelf een chronisch tekort aan aandacht heb'. 

We beseffen ons dat het geven van aandacht aan Waylon kwetsend kan zijn voor Grimi, en dus bij deze dit goedmakertje, waarbij we je oproepen om in de comments Grimi een welverdiend en welgemeend hart onder de riem te steken.

We <3 Grimi!

We <3 Grimi
We <3 Grimi

Hoe zet ik de hele groene sport bullshit uit op fok

Soms krijgen we een enorme schreeuw om hulp op de verkeerde plek. In plaats van in de mail stelt iemand zijn vraag dan in de submit, zonder de eigen gebruikersnaam te noemen. Op zo'n moment kunnen wij die persoon niet bereiken om hem of haar van een antwoord te voorzien. Deze noodkreet kwam echter diep uit iemands hart, zo lijkt het.

Het bericht van ene Rbo, met als titel 'Hoe zet ik de hele groene sport bullshit uit op fok', luidt:
Alstublieft, ik kom al meer dan 10 jaar op fok, hoe filter ik de groene berichten? Plzzplzplz ik ben er bijna klaar mee! Hoe???

En daarop ga ik het antwoord hier geven. Het geldt voor alle onderwerpen overigens, maar als voorbeeld gebruiken we hier dus even die uit de vraag; sport.

Voor de eerste stappen is het niet nodig te zijn ingelogd. Die hebben betrekking op de update trackers. De kolom met items aan de linkerkant van je scherm.

Fun met Funda #99: woonwagen zonder wielen

In de buurt van Coevorden staat een leuk huis te koop. Een royale, vrijstaande woning op 5180 m² eigen grond, met een schitterend dakterras (±200 m²) en een eigen jacuzzi. En duur is het niet, 349.000 euro. Het is echter wel te hopen (en gelukkig ook te verwachten) dat de huidige eigenaren hun inrichting meenemen..

Woonwagen zonder wielen
Woonwagen zonder wielen

Woonwagen zonder wielen
Woonwagen zonder wielen

Woonwagen zonder wielen
Woonwagen zonder wielen

Vrouw wil zevende DNA test om de vader van haar kind te vinden

Wat moet je als je een kind hebt, maar geen flauw idee hebt wie de vader is? Precies, dan ga je op zoek en probeer je middels DNA tests te bewijzen wie de vader is. Zo ook de vrouw in de video hieronder. Opvallend is dat dit de zevende man is die ze de test laat doen. 

Dat het altijd nóg gekker kan bewees jaren geleden de vrouw in onderstaand filmpje toen die voor de zeventiende keer een vaderschapstest moest doen om de vader van haar kinderen te vinden. Let niet op de montagegrap, een origineel kon ik niet vinden

Halsbrekende toeren in Efteling-attractie Python

Er gebeuren spectaculaire maar ook levensgevaarlijke acties in de Python, de oudste achtbaan van de Efteling. Althans zo lijkt het in ieder geval, zo ontdekte FOK!user DaMart. In een Efteling-boekje trof hij een avontuur aan van Jokie in de Python.

Jokie is niet alleen de ster van het Carnaval Festival maar houdt blijkbaar ook van een achtbaanritje. Zo zien we hem in het boekje samen met een vriendje in het voorste karretje zitten. Aanvankelijk zit Jokie de Prrretneus links in het karretje (voor de kijkers rechts), een plaatje verder zit de jolige Efteling-bewoner achter ineens rechts. Alles duidt er dus op dat Jokie en zijn vriendje halsbrekende toeren hebben uitgehaald en tijdens de rit in de Python van plaats zijn gewisseld.

De Efteling zelf vond dit voorval ook opmerkelijk en had een duidelijk advies klaar: "Hmm... Laten we zeggen: don't try this at the Efteling."

15-jarige: 'ik heb 2500 per maand zakgeld nodig!'

Als je in Beverly Hills woont en je moeder doet niets voor je, maar heeft wel het gore lef om je zakgeld te verlagen naar $ 1000 per maand, dan kun je niet anders dan daarover je beklag doen. Je bent tenslotte een bepaalde 'lifestyle' gewend. Zo moet je bijvoorbeeld uit eten.

Naast MINSTENS $ 2500 per maand MOET je ook een 'G-Wagon' (Mercedes G-Klasse SUV, vanafprijs in de VS: $ 123600,-, maar het model dat zij wil komt eerder in de buurt van het dubbele daarvan). Moeder koopt een Bentley, dus MOET zij een G-Wagon, maar mama wil haar maar een Mercedes C-Klasse geven (vanafprijs VS: $ 40000). 

Wat een kutmoeder...

Het Slaapmutsje (NSFW)

En het is 5 Mei

Vandaag een bijzonder slaapmutsje want ondergetekende is ja-ja-jarig

43 lentes jong vandaag en er geen dag ouder uitzien dan 34, hoe doet ie het

Dus vandaag een speciaal verjaardagsmutsje, mijn cadeautje aan jullie trouwe FOK!kers.

En 1 van mijn favoriete actrices Michelle 'The Red Fox' Honey.

En dit keer geen softie softie, Ik ben jarig dus de beuk erin, Keiharde Porno voor Danny BasOne

Enjoy, i know i will

10 manieren om erachter te komen of je pornoverslaafd bent

Hé jij, ja jij daar achter het scherm, we weten allemaal dat jij veel porno kijkt. De kans is zelfs groot dat het browservenster waarin je dit leest naast een ander venster van één van de grote filmpjesboeren staat.

Dat is helemaal niet erg hoor, ik kijk daar ook naar maar soms is het tijd om even een stap terug te doen zodat je, even kunt overdenken of het wel gezond is wat je doet.

Wetenschappers schrijven al langer dat je verslaafd aan alles kunt raken. De één kan niet met zijn tengels van de drugs afblijven en de ander heeft dit met alcohol. Hoe verslaafd moet je dan zijn wanneer iemand zegt dat hij/zij (wij doen hier niet aan genderdiscriminatie) verslaafd is aan porno?

Toch is het een feit, velen zijn verslaafd geraakt aan het bekijken van snoeiharde porno op een manier waarop het hun leven op meerdere manieren beïnvloedt dan het bevredigen van een geile bui alleen.

Het is dus broodnodig om even te kijken of je zelf in de gevarenzone zit. Schuim je urenlang het internet af op zoek naar dat éne filmpje of doe je aan bingebevrediging en kijk je alles wat los en vast zit iedere dag?

Hier zijn 10 manieren op uit te vogelen of je een ongezonde viezerik of niet.

1. Verstoord sociaal leven
Niet meer met vrienden op stap, nooit meer naar de film gaan en niets kan jouw interesse langer vasthouden omdat je het maar saai vindt.

2. Je bent seksueel inactief
Het maakt niet uit wat jouw partner (of linkerhand) doet, je kunt je er niet toe zetten, misschien wel omdat je toch al bent uitgeput met al het lichamelijke werk wat je in jouw eigen tijd doet.

3. Bizarre seks-fetish
Dit heeft alles met porno te maken. Hoe meer je naar die geile rare filmpjes kijkt hoe meer je dit in het echt leven ook wilt. Jouw verwachting van een partner is dan ook dat je verwacht dat hij/zij/linkerhand, zich opstelt als een ware pornoster.

4. Je bent akelig veel online
Om duidelijke redenen ben jij vaak en langdurig online, je struint het internet af naar porno en er zijn websites waar jij vaak op F-vijft zodat je die nieuwe filmjes meteen kunt kijken. Natuurlijk duurt de tijd die jij online doorbrengt daardoor nog langer.

5. Je twijfelt aan jouw partner's voorkomen
Door jouw hoofd giert steeds maar weer het voorkomen van jouw partner, heel vaak ben je er niet tevreden over en bemoei je jezelf met hoe hij/zij zichzelf kleedt.

6. Erectieproblemen
Door al dat geruk ben je misschien al op het punt gekomen dat 'ie' mankementen begint te vertonen. Misschien is dit wel het moment om toch een ommezwaai te maken want dit is een serieus probleem. Dat is het altijd wel maar hier hebben wij het over jouw pornoverslaving (waar die slappe hap door werd veroorzaakt).

7. Ondanks alles, je kunt niet stoppen met kijken
Als het kijken van porno steeds vaker een offer van het dagelijkse vraagt maar je kunt er gewoon niet mee stoppen omdat je aan niets anders kunt denken.

8. Steeds maar weer die vunzige gedachten die opkomen
Het lijkt normaal want "a dirty mind is a joy for life" maar het wordt problematisch wanneer jouw gedachten vol met ranzigheid zitten. Je kan geen normaal gesprek meer voeren met iemand zonder dat je aan de meest gore dingen denkt.

9. Je kijkt stiekem porno en vertelt het aan niemand
Je doet het iedere dag maar vertelt het aan niemand, zelfs niet aan jouw vrienden. Dan heb je niet alleen een probleem omdat je de sappige filmpjes voor jezelf houdt, je neemt ook jezelf in de maling. Door niemand te vertellen wat je allemaal voor smerigs kijkt weet niemand wie jij echt bent. Komt dit omdat je jezelf misschien wel schaamt?

10. Je hebt geen besef van tijd
Omdat je steeds maar bezig bent met denken aan porno of kijken naar porno (en god weet wat nog meer) heb je geen besef meer van tijd.

Honkballer slaat homerun in prullenbak

Soms zit het mee, soms even niet. Voor honkballer Yoenis Céspedes van de New York Mets was het allebei het geval in de wedstrijd tegen de San Diego Padres. Céspedes mepte de bal het veld af, maar het was niet zomaar een homerun: de high fly ball kwam precies in een prullenbak in de bullpen terecht, de ruimte waar spelers zich opwarmen. Het slechte nieuws was dat Céspedes later zijn duim blesseerde bij een sliding, waardoor hij een wedstrijd of drie moet missen.

Meisje draagt Chinese jurk, krijgt strontlading haat

Een schoolmeisje dat in een Chinese jurk naar haar prom ging is onder vuur komen te liggen door een kerel die zelf vorig jaar nog tweette dat hij tamales (Mexicaans voedsel) met eetstokjes zat te eten. Op zich niet bijzonder, behalve dat het haatbericht van Jeremy Lam inmiddels ruim 38.000 retweets en 160.000 likes kreeg.

De foto's die ze deelde zorgen nu dat ze door velen als racist wordt gezien. En daar is Ethan Klein (H3H3) het niet mee eens. Jij wel dan? 

Alle genders op een rijtje (300+ !)

Als je een klein beetje medeleven hebt met je medemens en geen smerige homofobe nazi wil zijn, is het belangrijk dat je mensen ziet voor wat ze zijn. Niet alleen maar man of vrouw, want dat is maar een social construct - een sociaal stelsel dat is ontwikkeld om de witte patriarchie in stand te houden en mensen te onderdrukken - en dat is fout, maar ook alles ertussenin.

Tegenwoordig heb je namelijk niet meer alleen maar man of vrouw. Er zijn meer dan driehonderd(!!) genders, zo is gebleken bij sneeuwvlokjesstudies van net-niet-echte-wetenschappers.

Gelukkig is er een (hoopt men) volledige lijst van genders, die ook al niet volledig blijkt te zijn omdat het begrip gender volledig arbitrair is en iedereen zich buiten de bestaande lijst genders kan plaatsen en daarmee een nieuw gender kan bedenken. Maar voor nu; ben je geen mensenhatende, narcistische, gehersenspoelde, homofobe nazi, leer dan deze lijst alvast uit je hoofd. Want jij wil toch ook deugen?

En nee, het is niet oké om te zeggen 'prima dat jij je zo voelt, heb ik respect voor, maar verwacht niet van mij dat ik dat allemaal ga leren', want dat is gewoon een 'act of violence'. En waag het al helemaal niet te zeggen dat dit meer persoonlijkheden en persoonlijke voorkeuren zijn die niets met gender te maken hebben!

NOS weet niet wie Michael van Gerwen is

Michael van Gerwen ontving vandaag een koninklijke onderscheiding en dat haalde uiteraard het Journaal, al weten ze bij de NOS niet wie Van Gerwen nou precies is. Tijdens het NOS Journaal lieten ze namelijk een foto zien van de Britse wereldkampioen Rob Cross..... #werkenbijdenos

5 jaar Koning Willem-Alexander dus 5 jaar Koningslied

Koning Willem-Alexander zit alweer bijna vijf jaar op de troon en dat wil zeggen dat het ook al vijf jaar geleden is dat ons land werd verrijkt met het legendarische Koningslied. Destijds was er veel te doen om dit prachtige nummer, maar het lied is als een goede rode wijn, na verloop van tijd wordt hij beter. Daarom denken we dat het nummer nu wel op waarde wordt geschat. Dus drie vingers in de lucht en geniet ervan:

Bullyhunters... Is niet meer...

Bullyhunters.org was een initiatief van een anonieme club mensen die pestkoppen voor je opspoorden en executeerden. Tenminste, als je in een online game gepest werd én je in het bezit was van een clitoris.

Waar de norm bij online gamen is dat als iemand je afzeikt, uitscheldt of lastigvalt je die persoon gewoon 'mute' of rapporteert bij de serveradmin, ligt dat natuurlijk anders als je vrouw bent. Bullyhunters to the rescue. Meldt bij hen dat je wordt lastiggevallen en door wie en ze joinen je game met een hele groep en jagen de persoon op om 'm dood te schieten.

Geniaal toch?

Nee, niet echt want het is een debiel idee dat wijd open staat voor misbruik. Dat is dan ook een van de redenen dat het ge-wel-di-ge initiatief amper een paar dagen heeft gedraaid en alweer ter ziele is. Een andere reden was dat het eigenlijk alleen werkte in CS:GO, er nog ruimte was in de game in kwestie om te joinen, de bullyhunter niet zelf wordt neergeschoten etc. etc.

Gelukkig hebben we Chris Ray Gun om er een leuke video met uitleg en sketches over te maken en precies uit te leggen wat er mis was met dit zoveelste alle-vrouwen-zijn-zwakke-slachtoffers-die-beschermd-moeten-worden initiatief dat vooral bedoeld leek te zijn om geld mee te verdienen. En als toegift geeft Chris je ook nog een lesje bullying.

Zwarte gaten nu ůůk al racistisch!

Jaja, alles is tegenwoordig racistisch. Straatnamen, geschiedenis, blank zijn en nu ook wetenschappelijke termen als 'black hole'. Zo werd wenskaartenfabrikant Hallmark min of meer gedwongen een kaart uit de handel te halen nadat mensen die zichzelf als slachtoffer van de wereld wensen te zien hoorden dat op een afstudeerwenskaart met als thema het heelal de term 'black hole' te horen was. De term 'black hole' zou denigrerend zijn voor en racistisch zijn tegenover zwarte vrouwen.

De NAACP is duidelijk; 'we do not want to see this EVER, EVER again  }:| '

Maar dat is niet alles. Tijdens een debat over subsidiegelden die verdwijnen had een witte politicus het gore lef om te stellen dat de bonnetjes daarvan verdwijnen in een 'black hole'. Dat was voldoende aanleiding voor de aanwezige zwarte collega's om excuses te eisen.

 

En zelfs na enkele dagen was de meneer in kwestie nog niet om. Hij noemt 'black hole' een 'wikipediaterm' die gewoonweg racistisch is.

Dus zeg het maar; welke naam moeten zwarte gaten dragen als de term 'zwart gat' taboe is?

Shoe: Vrouwenbelasting is gťťn echt ding

De wereld is verrot nu is gebleken dat vrouwen meer moeten betalen voor EXACT DEZELFDE PRODUCTEN en diensten. Duurdere knipbeurten, duurdere stomerijkosten, duurder ondergoed, duurdere schoonheidsproducten. En allemaal EXACT DEZELFDE PRODUCTEN!!!1!!1!11einz!.

Maar net als de wage gap al heel lang debunked is, maar mensen gewoon vol blijven houden dat het echt is - zoals anderen geloven dat de aarde plat is of de maanlanding een hoax is - heeft de femilobby weer een stokpaardje gevonden om mensen die geen slachtoffer zijn tot slachtoffer te maken. 

Gelukkig is daar June ( ShoeOnHead ) die er vanuit een nuchtere vrouwenpositie iets realistischer tegenaan kijkt. Go June!

Misschien ook interessant?
special
Interview Forgotton Anne
review
Alles staat op het spel in seizoen 2 van 13 Reasons Why
review
Hyrule Warriors Definitive Edition
review
Blu-ray: Wonderstruck
review
Deadpool 2
review
Nintendo Labo
©FOK.nl e.a.