Eerste blik op de nieuwe Arrow-bunker

Wanneer Arrow begin oktober start met het vierde seizoen, zijn er vijf maanden verstreken sinds Oliver Queen in de finale van seizoen 3 zijn taak als de Arrow opgaf. Hij komt echter terug en gaat blijkbaar flink vernieuwen, want Entertainment Weekly toont ons nu een blik op zijn nieuwe hoofdkwartier.

In het derde seizoen, wat een spoiler is voor wie nog niet up to date is, wordt Queen ontmaskerd en zijn schuilplaats gevonden door de politie. Als hij zijn roeping weer wil oppakken heeft hij dus een nieuwe plek nodig. In eerdere berichten leerden we al dat Oliver weer aan de top van een bedrijf komt te staan, dus is het mogelijk dat hij wat centen te besteden heeft. Blijkbaar heeft hij een aantal mensen ingehuurd om een nieuwe Arrow Bunker te ontwerpen en te bouwen, want het ziet er verre van zelfgemaakt uit.

Arrow: de nieuwe Arrow Bunker in seizoen 4

In de nieuwe bunker is zoals gebruikelijk een plek voor Felicity om te werken, voor Oliver om te trainen en zijn er displays voor de diverse outfits die de helden dragen. Het aantal displays is groter; niet alleen groeit het team steeds een beetje, ook krijgt John Diggle dit seizoen een eigen kostuum. Daarnaast is in de voorgrond een mooie ronde tafel te zien, mooi geschikt voor regelmatige heldenvergaderingen.

Arrow 4 start op 7 oktober op The CW. De startdatum op Veronica is nog niet bekend.