The Critical Drinker: trailer Ghostbusters Afterlife

Natuurlijk kijken wij als Fok!kers voor filmreviews in de eerste plaats naar onze eigen mensen van de filmredactie. Zoals ook voor 'Ghostbusters Afterlife' geldt; een prima review weer door Breuls. Met reviews van hen kunnen we ons op de hoogte stellen van alle 'ins-and-outs' die de nieuwe film ons te bieden heeft en vooral: is het om aan te gluren!

Iets geheel anders zijn de reviews van 'The Critical Drinker': een (overigens echte) Schot die trailers van nieuwe films vaker door leeggedronken drankglazen, maar eerder nog leeggedronken flessen, becommentarieert. Dit op een zodanig zure en sarcastische wijze dat het je eigenlijk niet meer uitmaakt over wat voor soort film hij het heeft; zijn filmpjes zijn altijd hilarisch! Vooral de 'Hollywood elite' en sneeuwvlokjes/sjw's moeten het ontgelden bij hem en dat is, voor mij althans, natuurlijk helemaal een extra plus!

Hieronder zijn kijk op de trailer van de nieuwe 'Ghostbuster Afterlife'-film. Dat hij het dus niet zo heeft op de 'safe space snowflakes' komt daarin naar voren als hij 'Ghostbusters 2016', die pro-feministische draak van een film, die niet eens de naam van de Ghostbusters zou mogen dragen, er ook even bij betrekt. Ander 'pijnpunt' voor The Critical Drinker is de Star Wars-saga en de richting die deze heeft ingeslagen bij de laatste serie. Maar goed, kijk verder zelf maar. En om dan maar af te sluiten met de punchline van 'The Critical Drinker':  "That's all I have for today. Go away now!"