Microsoft op de E3

Crew en reguliere forumleden hebben hun meningen en voorspellingen over Microsofts E3 met ons gedeeld. Lees hieronder een aantal geselecteerde antwoorden.

aankondigingen

KensukeKensuke: "Ik denk dat Lionhead en Rare met Kinect-projecten komen. Daarbij hoop ik op echt innovatieve dingen. Kinect heeft geen goede game gehad sinds...Dance Central bij release. Nieuwe Alan Wake en Crackdown 3 voor 2012."

albedoalbedo: "Sinds ik geen Xbox360 meer heb ben ik er ook niet zo mee bezig wat MS allemaal doet, maar een nieuwe Alan Wake of Fable kan mijn interesse wekken en ik ben wel altijd benieuwd naar nieuwe onaangekondigde titels."

hoop

NeboNebo: "Als ik me moet focussen op Xbox-exclusives, dan is er vrij weinig waar ik meer van wil zien. De nieuwe Splinter Cell gaat ongetwijfeld zijn gezicht laten zien tijdens de E3, maar ik verwacht stiekem dat dit niet wederom een Xbox 360-exclusive zal zijn. Als we het dan toch over Ubisoft hebben; laat nou in hemelsnaam iets zien van Beyond Good & Evil 2, ik wacht al te lang! EA zal groots aanwezig zijn met meerdere games, maar ik kijk het meeste uit naar SSX. Ik hoop op gameplay-beelden en stiekem hoop ik de game ook te gaan spelen."

WesleyBWesleyB: "Forza 4. Forza 3 is de beste racegame ooit. Tot Forza 4 uitkomt. Met minimale Kinect-ondersteuning uiteraard. Ja, leuk hoor, dat lopen om je auto heen. Of je handen in de lucht houden om te sturen. Geef mij maar een controller, slicke graphics en een heerlijke autobesturing, dan ben ik om."

verwacht

NeboNebo: "Exclusieve content voor de 360-versie van Modern Warfare, veel Gears of War 3, wat meer hardcore toepassingen voor Kinect en stiekem toch wel een nieuwe IP of twee, omdat ze dit toch echt nodig hebben. Een nieuwe console sluit ik overigens ook niet uit, maar ik acht de kans klein."

Niet

KoeiKoei: "Demo's van Kinect-spellen met voice commands. Die gaan in Nederland toch niet verschijnen of matig werken. Sportgames voor Kinect zijn er ook wel genoeg: Zumba, Tai Chi en dat soort dingen horen niet bij gameconsoles!

wc-eendwc-eend: "Kinect en meer integratie met sociale netwerken. Ik snap dat dit belangrijk is voor de casual-markt maar het is absoluut niet mijn ding."


Aandacht

royNotorious_Roy: "Ze zouden eens terug moeten naar de beginperiode van de Xbox 360, toen kleuren nog mogelijk waren, Rare nog games maakte en er talloze, toffe, exclusives waren. Zodra dat gebeurt krijgen ze mijn aandacht, ik vrees echter het ergste en dat betekent dat ze geen aandacht krijgen."

D-vide: "Ik wou dat Microsoft nou eens het lef had om ergens pionier in te zijn. In het Ps2/Xbox tijdperk had ik het gevoel dat Microsoft, Sony simpelweg achterna liep. Ondanks dat ze eerder waren met de console van deze generatie heb ik het idee dat Microsoft nog steeds achter de cashcow aanloopt. Kijk maar naar Kinect. Microsoft kan me alleen nog maar overtuigen als ze met iets komen dat nog niet eerder is gedaan. Zoiets dat wanneer we bij de volgende E3 zijn, Nintendo en Sony de zielige copycats zijn en Microsoft zijn plaats écht heeft veroverd."

Beste

yi-longYi-Long: "Ik denk niet dat de Microsoft persconferentie de beste wordt. Ik vermoed weer veel voorspelbare aankondigingen van titels waar ik niet echt in geïnteresseerd ben."


tuut-chipstuut-chips: "Microsoft heeft het afgelopen jaar ook vast wel iets gemerkt van het gebrek aan exclusives, en met de aankondiging van Project Café moet MS wel gaan knallen dit jaar!"




Laat hieronder weten wat jouw mening is over Microsoft en de aankomende E3. Gaan ze het goed doen en komen ze met een spectaculaire show? Of gaan ze floppen en worden ze het lachertje van de beurs?