Designs TRON: Legacy

Op de Designweek in Milaan (11-17 april) wordt er een tentoonstelling rondom de film TRON: Legacy gehouden. De tentoonstelling, genaamd 'TRON designs CORIAN®', krijgt ook waardevolle ondersteuning van technische partners als Sony (dat voorziet in geavanceerde audio- en video-uitrusting), Light Tape (hightech elektroluminescente folie), Luxit (geavanceerde architecturale LED-verlichtingsoplossingen), DuPont™ Imvelo™ (innovatief materiaal voor drukken en grafisch ontwerp) en Shicon (grafisch ontwerp voor communicatiemiddelen).

De 'TRON designs CORIAN®' designtentoonstelling maakt deel uit van het 'Pitti Progetto Visconti' evenementenprogramma. In dit project treedt architect Massimo Fucci, internationale consultant van DuPont™ Corian® business, op als art-direction-coördinator voor DuPont. Hij ontwerpt ook het design van de tentoonstelling.

FOK!film biedt jou op 11 april de mogelijkheid om de première van de opening vanuit je huiskamer mee te maken. Met behulp van een live-stream hoef je niets te missen. Hieronder alvast een voorproefje met digitale beelden van TRON: Legacy.

Badkamer

Slaapkamer

Flynns Arcadehal

Home theater

Keuken

Buiten

Safe house