Nanobreaker

Nanotechnology Island. Dit is de plek waar alles is fout gegaan. In de verre toekomst heeft de overheid hier projecten gestart om de nanotechnologie te onderzoeken. Zoals altijd gaat er iets fout, want de computer die alles regelt op het eiland slaat door. Over het eiland zwerven nu talloze soorten robots rond die maar één man kan verslaan: Jake Warren, de cyborg-strijder.
Jake is niet zomaar uitgekozen voor deze missie. De beste man heeft jaren doorgebracht in een vriezer, nadat hij talloze mensen heeft afgemaakt en de doodstraf nipt is ontlopen. Naast het slachten van robots moet Jake ook iemand zien te redden: een vrouwelijke wetenschapper. Om het nog \'spannender\' te maken komt Jake een rivaal tegen, genaamd Keith. Keith is ook een cyborg-strijder.

Dit alles is het verhaal in een notendop. Jammer genoeg slaagt Konami er niet in om je in het verhaal te betrekken. Integendeel, alles wat je oppikt uit de storyline ben je na een kleine vijf minuten weer vergeten omdat het je gewoon niet interesseert. Hoewel er vermakelijke, goed ogende filmpjes voorbij flitsen, is dat het enige pluspunt aan dit onderdeel van de game.