Beautynieuws Juni 2003

Wil je een extreem kapsel? Aan de nieuwe stylingproducten zal het niet liggen! Extra strong, mega hold...je zet met gemak je haar alle kanten op. Op deze foto zie je een greep uit het assortiment wat in de winkels te vinden is. Bovenin zie je twee producten uit de nieuwe collectie van Hennaplus. Dit merk paste onlangs haar hele stylingslijn aan, niet alleen qua inhoud, maar ook de verpakking werd gerestyled. Voortaan vind je deze producten allemaal in een kartonnen koker, zoals je helemaal bovenin op de foto ziet. Wij hebben gekozen voor een stylingproduct met de veelzeggende naam "Cement" en de, iets minder heftige, mousse. In het gifgroene flesje links op de foto zit een gelspray van Garnier Fructis Style Hard, voor extreme fixatie. Wella System Professional (verkrijgbaar bij de kapper) heeft een nieuwe gel onder de naam Space Jelly. Iets minder plakkerig dan gewone gel, en met heel kleine glittertjes die je haar laten glanzen. Het blauwe potje is de Architect Wax van L'Oréal, die je haar fixeert en laat glanzen, en ook de tube ernaast komt van L'Oréal (Studio Line Ultim Fix Styling Gel). Tenslotte zie je op deze foto ook de nieuwe anti-roos shampoo van Garnier Fructis, die roos in 3 wasbeurten verwijdert. Je kan je haar nog zo mooi stylen, als je roos hebt ziet het er toch wat minder flitsend uit.


Wil je je haar kleuren, en dan het liefst lekker extreem? Probeer dan Féria met Color Booster, die onlangs drie nieuwe tinten introduceerde. Op de foto zie je de tint Pure Scarlet Power, een mooie dieprode kleur, die dankzij de bijgesloten Color Booster, een heldere, levendige gloed aan je haar geeft. Om je haar (na het kleuren) mooi te laten glanzen kun je de Flashlight van Wella System Professional gebruiken, een glansspray die je gebruikt als finish. Ook erg handig is de Colour Protector Spray van Hennaplus, om te voorkomen dat je mooie rode haarkleur binnen een paar weken roze is!


Door de leuke kleurtjes zou je ze haast zelf willen gaan gebruiken, maar eigenlijk zijn de haaraccesoires van K3 en M-kids toch echt voor kinderen. Van beide populaire meidengroepen is een uitgebreid assortiment speldjes, elastiekjes en klemmetjes te vinden.


Zijn je K3 klemmetjes afgepakt door je dochter/zusje/nichtje? Gelukkig heeft Zenner ook nog een aantal producten, die zeer geschikt zijn voor volwassenen. Op de foto zie je rechts een haarklem, en links een elastiek met versierselen, die vanwege de aardetinten heel actueel zijn deze zomer. Heb je een feestje, of wil je gewoon opvallen, is het ook leuk om met behulp van een handig 'apparaatje' van ijzerdraad, kleine glimmertjes in je haar aan te brengen. Tenslotte zie je op de foto de Set-to-Go van Carmen. Een oplaadbaar stylingapparaat (straightener), die je overal mee naar toe kan nemen, door zijn kleine formaat. Je laadt het apparaat op via het stopcontact met de adapter, of onderweg in de auto. In het laatste geval maak je gebruik van de auto lader, die werkt op de aansteker in het dashboard.

Wil je meer informatie, bijvoorbeeld over waar bepaalde producten te koop zijn? Stuur me gerust een mailtje op pluisje@fok.nl