FOK! Wat een weer: neerslag maar ook zon

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

Vanochtend is er vrij veel bewolking en vooral in het zuidwesten, zuiden en westen valt soms regen of een bui. De wind waait uit richtingen tussen oost en zuidoost en is zwak tot matig.

Vanmiddag is er af en toe zon. In de loop van de middag ontstaan er enkele buien die noordwaarts trekken. In het oosten en noordoosten is daarbij onweer mogelijk. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 13°C in het noordwesten tot lokaal 18°C in het zuidoosten. De komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig.

Vanavond is er vrij veel bewolking en zijn er in het noorden en westen enkele buien, met een kleine kans op onweer. Later in de avond is er in het uiterste zuidwesten kans op een (onweers)bui. De wind waait uit het zuiden of zuidoosten en is overwegend matig.

Komende nacht valt er af en toe lichte regen, elders is het droog. Het koelt af naar 12°C in het zuiden tot 9°C in het noordoosten. De wind waait uit het zuidoosten en is langs de kust vrij krachtig, elders matig. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

                   

De lucht kleurt oranje voor Koningsdag (Foto: Spylacopa_68)
De lucht kleurt oranje voor Koningsdag (Foto: Spylacopa_68)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.