PVV'er Bres eist onderzoek verkrachting Willie Dille

Henk Bres, fractievertegenwoordiger van de Haagse PVV heeft een brief geschreven aan Pauline Krikke waarin hij de burgemeester vraagt om de politie en het OM in haar eerstvolgende overleg met de driehoek op te roepen om de verkrachting van Willie Dille te onderzoeken en daarbij Arnoud van Doorn te horen.

Daarnaast wil Bres weten of de burgemeester bereid is om de heer Van Doorn de toegang tot het stadhuis te ontzeggen zolang het onderzoek loopt. Aanleiding voor Bres zijn brief is het artikel in het AD waarin staat dat Arnoud van Doorn, van de islamitische Partij van de Eenheid, heeft gezegd dat hij niet uitsluit dat de daders van de verkrachting van Willie Dille het deden om hem een dienst te bewijzen en daarbij zijn naam hebben genoemd. Ook zegt hij: “Mocht ik slechte intenties hebben en een oproep doen dan zijn er wel jongens die dat zouden doen.”

Henk Bres: “Als Arnoud van Doorn toegeeft dat hij mensen kent die Willie dit zouden aandoen dan moet hij gehoord worden en namen gaan noemen bij de politie. Ik vind het ongelooflijk dat de verkrachting van Willie Dille nog steeds niet wordt onderzocht en dat deze gevaarlijke gek gewoon rondloopt op het stadhuis.”

Brief Henk Bres aan burgemeester Pauline Krikke (Foto: Fractie PVV Den Haag)
Brief Henk Bres aan burgemeester Pauline Krikke (Foto: Fractie PVV Den Haag)