Messi: "Griezmann is op dit moment een van de beste"

Lionel Messi stelt dat Antoine Griezmann een van de beste spelers ter wereld is. De Fransman wordt in verband gebracht met Barcelona.

De aanvaller van Atlético Madrid kende een uitstekend seizoen waar hij in 48 wedstrijden in alle competities 29 keer scoorde en vijftien assists gaf en afgelopen week ten koste van OIympique Marseille de Europa League won.

Barcelona wordt al lange tijd in verband gebracht met de 51-voudig international en het wil voldoen aan zijn ontsnappingsclausule van honderd miljoen euro, die in zijn contract is opgenomen.

"Het is duidelijk ik hem een goede speler vindt. Hij is op dit moment een van de beste", vertelt Messi in gesprek met RAC1. "Ik weet niet wat er precies waar is van alle geruchten, maar het is altijd mooi dat de beste spelers bij ons willen spelen en Griezmann is een van hen."

Barcelona sloot zondag het seizoen in LaLiga af met een 1-0 zege op Real Sociedad. De ploeg werd landskampioen won de Copa del Rey. "Het was een heel goed seizoen. We wonnen LaLiga en toen de beker."