Paulinho maand uitgeschakeld bij Spurs

Tottenham Hotspur-speler Paulinho is zeker een maand uitgeschakeld met een enkelblessure. De 25-jarige Braziliaan liep de kwetsuur op tijdens de wedstrijd van zondag tegen Stoke City, zo meldt de club dinsdag. De middenvelder moest voortijdig het veld verlaten na een charge van Charlie Adam.

Tottenham won het duel met Stoke met 3-0 en staat momenteel zevende met 34 punten uit negentien duels. De ploeg speelt woensdag een uitwedstrijd tegen Manchester United dat evenveel punten heeft.

Arsenal kan in de thuiswedstrijd van woensdag tegen Cardiff City geen beroep doen op Olivier Giroud. De Franse spits heeft in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Newcastle United afgelopen zondag een enkelblessure opgelopen. Dat meldt trainer Arsène Wenger op de website van de club. Giroud speelde dit seizoen achttien wedstrijden, waarin hij acht keer tot scoren kwam.

The Gunners kunnen verder niet beschikken over Aaron Ramsey, Mesut Özil, Alex Oxlade-Chamberlain en Kieran Gibbs vanwege blessures. Arsenal is koploper in de Premier League met 42 punten na negentien duels.