[Roddelcorner] Piqué en Shakira uit elkaar & gillende missen

Elke week gaan we hier op FOK!sport het roddel- en randnieuws samenbrengen in één bericht. De grappige voorvallen, opmerkelijke nieuwtjes en de beste roddels kan je in deze berichten vinden. Elke woensdag vatten we het leukste randnieuws voor jullie samen.

NBA-sterren spelen Jingle Bells
Het lijkt zo simpel, je hangt wat belletjes aan de netjes en regelt wat topspelers. Je laat de spelers precies in het ritme van Jingle Bells de ballen door de juiste netjes gooien en je hebt een mooie promo. Zo simpel als het klinkt, zo simpel ziet het er uiteindelijk ook uit.... Voor wie niet direct alle spelers herkent, het zijn Derrick Rose (Chicago Bulls), Kevin Durant (Oklahoma City Thunder), Stephen Curry (Golden State Warriors), James Harden (Houston Rockets), LeBron James (Miami Heat) en Steve Nash (LA Lakers).

De sterren uit de NBA met hun versie van Jingle Bells (Bron: YouTube)

Piqué en Shakira uit elkaar
Het gonst in diverse media dat het sterrenkoppel Gerard Piqué en Shakira uit elkaar zou zijn. De voetballer van Barcelona zou zich naast Shakira ook met een andere vrouw vermaakt hebben en daar was de moeder van zijn kind niet blij mee. Waar Shakira laatst nog over mogelijke gezinsuitbreiding sprak zou ze daar nu duidelijk geen zin meer in hebben. Dit gerucht wordt vast en zeker nog vervolgd.

Sporters in actie voor de Filipijnen
Afgelopen maandag was de grote actiedag voor de Filipijnen. Er werd meer dan 18 miljoen euro binnengehaald en ook de sport in Nederland droeg een steentje bij. Zo namen Georginio Wijnaldum en Karim Rekik die avond zitting in het belteam. Het Nederlands elftal doneerde 50.000 euro aan giro 555. De dames van de estafetteploeg mochten namens het Nederlandse schaatsen een gift van 5.555 euro bekend maken. Tevens boden zowel het heren- als het dames estafetteteam hun pakken aan voor de veiling ten behoeve van de Filipijnen. En heb je altijd al eens willen lunchen met Frank en Ronald de Boer dan is dit je kans. De heren veilen een lunch op Ebay. Bieden kan nog tot morgenmiddag.

Franse weervrouw gaat naakt dankzij de Haantjes
Na het 2-0 verlies van Frankrijk in de play-offs voor het WK voetbal in Brazilië tegen de Oekraïne leek het over en uit. Maar gisteravond richtte de Franse ploeg zich op en wist met 3-0 te winnen en zich zo alsnog te plaatsen voor het WK. We weten nu ook waardoor de ploeg de achterstand nog kon ombuigen. De heren waren extra gemotiveerd door de Franse weervrouw Doria Tillier. Ze beloofde namelijk het weerbericht van vanavond naakt te doen als de heren zich alsnog zouden plaatsen. Op Twitter begon ze hem gisteravond al behoorlijk te knijpen. "Shit, het is nu al 2-0 voor Frankrijk. Ik begin te stressen..." Aldus de mooie weerdame. We hopen jullie hier volgende week een mooi weerbericht voor te kunnen schotelen.

Sneijder niet in de realitysoap, Yolanthe wel
Tot onze grote spijt hebben we jullie vorige week blij gemaakt met een dode mus. Nouja, halfdood, want het bericht klopt achteraf voor de helft. Vorige week berichtten we nog over de realitysoap rond Wesley en Yolanthe Sneijder waarin het koppel op de voet gevolgd zou worden. Maar afgelopen maandag vertelde Johan Derksen in VI dat de voetballer niets met de soap te maken wil hebben. "Wesley wil zich volledig focussen op zijn voetbalcarrière bij Galatasaray en het aanstaande WK met Oranje in Brazilië", aldus Derksen. De kijkers zullen het dus moeten doen met alleen beelden van Yolanthe in de realitysoap die op SBS6 te zien zal zijn.

Gillende missen in de racewagen
In aanloop naar de Miss Universe verkiezingen in Moskou mochten een aantal missen plaatsnemen naast Alexey Karachev in een racewagen. De oud-Formule 3-coureur spaarde de dames niet. Veelal gillend vergezelden ze Karachev in de auto. Miss Duitsland bleef van alle dames het rustigst. Ze had zelfs nog de tijd om te kijken of haar decolleté goed zat.

De missen op de racebaan (Bron: YouTube)

Verlies Arsenal kost fan zijn huis
Arsenal heeft fans over de hele wereld, zo ook in Uganda. Alleen zal Ugandees Henry Dhabasani inmiddels wel de balen hebben van zijn club Arsenal. In de aanloop van de wedstrijd tussen Manchester United tegen Arsenal ging hij een weddenschap aan met vriend en United-fan Rashid Yiga. Dhabasani was zo overtuigd van de aanstaande overwinning van zijn club dat hij zijn huis als inzet aanbood. Yiga zette op zijn beurt zijn gloednieuwe Toyota Premio in.

Van Persie velde Arsenal en dus ook het oordeel over deze weddenschap. De dag na de wedstrijd vielen Yiga en andere United-fans het huis van Dhabasani binnen. Hij en zijn drie vrouwen en vijf kinderen werden zonder pardon uit het huis gegooid. Zou Dhabasani zijn lesje nu geleerd hebben?

De Sylvie-Rafael-Sabiasoap deel 2981754
Toen we deze rubriek in januari opstartten konden we al een paar berichten over de scheiding van Sylvie en Rafael van der Vaart schrijven. En de soap werd alleen maar sappiger nadat de middenvelder er met de vriendin van zijn echtgenote vandoor ging. Na al die tijd blijft de soap maar nieuws genereren. Deze keer niet door het drietal zelf maar door weer een andere spelersvrouw.

Caty Fischer, de vriendin van Mats Hummels, vindt het 'gênant' dat de zwangere vriendin van Rafael van der Vaart zo te koop loopt met haar privéleven. In Bild gaf Fischer onomwonden haar mening over de zwangerschap van Sabia. "Ik dacht bij mezelf: 'Meisje dat had je ook wel eerder kunnen toegeven'. Ik vind het pijnlijk, die openheid over haar privéleven." In het gesprek met het Duitse blad wilde Fischer ook nog wel even duidelijk maken dat ze zichzelf geen standaard voetbalvrouw vindt. "Ik ben niet 13 jaar naar school gegaan om mijn haar goed te doen om naar het stadion te gaan."

Immers krijgt steun van de fans
Wekenlang moest Lex Immers het in de media ontgelden. Hij kan niet eens meer normaal naar de supermarkt. Maar gelukkig kan Lex voor steun altijd vertrouwen op het legioen. Om hem te steunen hingen een aantal supporters een enorm spandoek op in de straat voor zijn huis. "Schijt aan de media, wij staan achter je", was de heldere boodschap van de fans.

En zo deden de NBA-sterren het echt
Natuurlijk ging het niet zo simpel als we hierboven lieten overkomen. Het was een knap staaltje techniek en een geweldig idee. Daar wilden de topspelers maar al te graag aan meewerken. Geniet mee van een kijkje achter de schermen.

En zo ging het dus echt..... (Bron: YouTube)