[Roddelcorner] Gratis pizza en een boze vogel

Elke week gaan we hier op FOK!sport het roddel en randnieuws samenbrengen in één bericht. De grappige voorvallen, opmerkelijke nieuwtjes en de beste roddels kan je in deze berichten vinden. Elke woensdag vatten we het leukste randnieuws voor jullie samen.

Boze vogel valt lijnrechter aan
Spelers hebben het vaak op grensrechters gemunt als ze het niet eens zijn met een beslissing. Maar deze grensrechter bij de wedstrijd tussen Navegantes en Inter de Lages in de Braziliaanse derde klasse had last van een hele andere belager. De beste man kreeg het zwaar te verduren van een vogel die het blijkbaar niet met zijn beslissingen eens was.

En als je dacht dat dat bijzonder was, even later werd de wedstrijd stilgelegd omdat er telefoon voor de scheidsrechter was. De official moest naar de kant van het veld om het telefoontje af te handelen. Dit alles tot grote hilariteit van de Braziliaanse commentatoren.

 

De wedstrijd tussen Navegantes en Inter de Lages. (Bron: YouTube)

Kramer en Olde Heuvel trotseren de storm
Als je voor goud in Sochi gaat dan laat je geen training schieten door een storm en code rood. Dat is wat Sven Kramer en Wouter olde Heuvel gedacht moeten hebben. De heren gingen afgelopen maandag gewoon op stap voor hun fietstraining. Dat dat niet altijd even makkelijk was bleek uit een tweet van Olde Heuvel:

Kramer was duidelijk niet onder de indruk van het stormachtige weer maandag.

Thomas Dekker wordt filmacteur
Als je als wielrenner niet meer kunt excelleren dan moet je op een andere manier op gaan vallen, zo heeft Thomas Dekker besloten. De Nederlander heeft een rol bemachtigd in de nieuwe film over Lance Armstrong en zal voor een aantal scènes verschillende wielershirts aan moeten gaan trekken. Hoe het er op beeld uit zal komen te zien zullen we pas in september volgend jaar weten.

De mooiste vrouwen van de NBA-spelers
Aan de vooravond van het nieuwe NBA-seizoen maakte de website complex.com een top 25 van de mooiste partners van de spelers uit de Amerikaanse basketbalcompetitie. De hele top 25 kun je hier bekijken. De top 3 bestaat uit Savannah Brinson (de vrouw van LeBron James), Elaine Alden (de verloofde van Landry Fields) en op één Gabrielle Union (de vriendin van Dwyane Wade).

Gabrielle Union (WikiCommons/Nick Step)
Gabrielle Union (WikiCommons/Nick Step)

En zo neem je een penalty dus niet...
Soms doe je als voetballer op YouTube goede ideeën op. Maar ze goed uitvoeren is nog een vak apart blijkt. Tijdens de wedstrijd ATSV Stadl-Paura tegen SK Altheim probeerden twee spelers de strafschop van Johan Cruijff en Jesper Olsen te kopiëren. De spelers van Stadl-Paura moeten nog veel oefenen.


En zo moet het dus niet..... (Bron: YouTube)

Pizza-ongeluk levert NFL-speler een jaar lang pizza's op
Op 24 september van dit jaar had NFL-speler Nate Burleson een bizar ongeluk. Burleson probeerde een schuivende pizza op de passagiersstoel tegen te houden maar dit resulteerde in een auto-ongeluk waarbij hij zijn arm op twee plaatsen brak. Hierdoor moest hij geopereerd en staat sindsdien langs de kant.

Buiten dat Burleson de nodige grappen te verduren kreeg was er deze week ook goed nieuws voor de receiver. Hij kreeg namelijk van pizzaketen Di Giornio een jaar lang gratis pizza aangeboden. Bijkomend voordeel is dat de pizza's bezorgd zullen worden. "Zo hoef je ze niet zelf gaan afhalen", aldus de de pizzaketen.