FOK!filmtip van de dag: The Losers (2010)

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!

The Losers

Voor de FOK!filmtip van de dag gaan we vandaag voor de explosieve actiefilm The Losers, die vanavond om 22.00 uur te zien is op Veronica. Een groep Amerikaanse commandos (Jeffrey Dean Morgan, Chris Evans, Idris Elba, Columbus Short en Óscar Jaenada) gaan voor een geheime missie naar Bolivia, maar komen tot ontdekking dat er iemand in hun eigen regering zit die hun dood wil hebben. Ze faken hun eigen dood en zweren om wraak te nemen. Daarbij worden ze geholpen door de mysterieuze Aisha (Zoe Saldana).

The Losers 1

The Losers is een fijne film, geregisseerd door Sylvain White en gebaseerd op de gelijknamige strip van Andy Diggle en Mark Simpson. White had eerder al naam gemaakt met films als I'll Always Know What You Did Last Summer (2006) en Stomp the Yard (2007), maar zou zich na The Losers vooral bezighouden met tv-series zoals CSI: Miami, Hawaii Five-O en Covert Affairs. Een heerlijk stuk vermaak, dat wel wat doet denken aan een combinatie van The Expendables en The A-Team. Ouderwets genieten van een knallende actiefilm op tv.

The Losers 2

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!