Feyenoord nog zonder Bakkal tegen Utrecht

Otman Bakkal behoort nog niet tot de selectie van Feyenoord voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht van zondag. De 28-jarige middenvelder, die maandag voor de rest van dit seizoen werd vastgelegd, is nog niet wedstrijdfit. Op Jordy van Deelen na beschikt trainer Ronald Koeman verder over een complete groep.

"Otman heeft in januari zijn laatste wedstrijd gespeeld en pas drie trainingsdagen achter de rug", zei Koeman vrijdag op de website van de Rotterdammers. "Dan is het logisch dat hij nog niet klaar is voor deze wedstrijd." Feyenoord staat na zes speelronden slechts twaalfde in de Eredivisie met zeven punten, één minder dan Utrecht.

Bij de domstedelingen maken doelman Robbin Ruiter en aanvaller Cedric van der Gun mogelijk hun rentree. Beide spelers zijn hersteld van blessures en hebben deze week volledig meegetraind. In hoeverre zij wedstrijdfit zijn, is nog de vraag.

Trainer Jan Wouters moet het in ieder geval nog stellen zonder de geblesseerden Adam Sarota, Edouard Duplan en Jacob Mulenga.