Win de 2dvd Kijken in de Ziel - Toptrainers


Na de gelauwerde serie KIJKEN IN DE ZIEL - Psychiaters over hun vak en over zichzelf, is Coen Verbraak, de winnaar van de Zilveren Nipkowschijf, terug. Nu met een driedelige reeks over toptrainers. Grote voetbalcoaches als Guus Hiddink, Leo Beenhakker, Co Adriaanse, Foppe de Haan, Willem van Hanegem, Louis van Gaal en Bert van Marwijk vertellen openhartig over de finesses van hun vak. Met als extra’s nooit eerder vertoond, bijzonder materiaal uit de interviews.

Hoe kun je spelers beter maken en wat zijn de grenzen aan de macht van een trainer? Zijn trainers tegelijk opvoeders, of zien ze spelers vooral als materiaal? Heb je als trainer een voorsprong als je eerst topspeler bent geweest, of maakt dat geen verschil? En waarom kunnen Nederlanders eigenlijk zo slecht strafschoppen nemen?
 
Vanaf 21 oktober is KIJKEN IN DE ZIEL – TOPTRAINERS verkrijgbaar als 2 disc DVD. Een fascinerende en bijzondere kijkervaring van ruim 2.5 uur.

FOK! mag in samenwerking met MVSP en B-Motion drie exemplaren van deze 2dvd weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaande vraag te beantwoorden: Welke omroep zendt Kijken in de Ziel - Toptrainers uit?

Het antwoord kan hier invullen. Meedoen kan tot 29 oktober 22:00 uur.