Paul McCartney bijna in Them Crooked Vultures

Paul McCartney was na het succes met The Beatles en Wings bijna weer in een band gestapt. De muziekveteraan informeerde vorig jaar bij Dave Grohl of er nog een plaatsje in Them Crooked Vultures vrij was.

McCartney bevestigt in een interview met de Daily Mail dat hij wel oren had naar een plekje bij de supergroep. "Ik vroeg hem wie er basgitaar ging spelen," onthult hij. "Hij gaf schaapachtig toe dat hij de plek al aan John Paul Jones had gegeven. Ik was dus bijna lid van Them Crooked Vultures."

De twee kwamen met elkaar in contact na de Grammy uitreiking van vorig jaar. Na een gezamenlijk optreden zijn de twee wat gaan eten, waarna Grohl zijn plannen uit de doeken deed. "De kans was eigenlijk niet groot dat ik het echt had gedaan," moet de ex-Beatle toegeven. "Maar het was een interessant project geweest," aldus McCartney.

Them Crooked Vultures werd vorig jaar opgericht. Naast Grohl, leadzanger van de Foo Fighters, en Jones van Led Zeppelin maakt ook Josh Homme van Queens of the Stone Age deel uit van de band.

Paul McCartney
Paul McCartney (Foto: Novum)

 

Them Crooked Vultures - Elephants Live

Submitter:  Bron: Novum