FOK!film zoekt redacteuren

Ben jij een filmliefhebber, volg jij het filmnieuws op de voet en heb jij zin om andere filmliefhebbers te voorzien van het laatste nieuws? Dan zoeken wij jou! FOK!film is al ruim een jaar een filmgerelateerde site en wij zoeken enthousiaste redactieleden.

Dagelijks is er op elk moment van de dag ontzettend veel nieuws in de wereld van film en de bijbehorende entertainment. Als redactielid zorg jij er voor dat iedereen dit nieuws op FOK!film kan lezen. Hierbij zit je in een enthousiaste crew met leuke collega's. Als redactielid is er voor ieder wat wils om te doen, van het schrijven van nieuwsberichten en specials tot het bezoeken van films in de bioscoop.

Wat kunnen wij jou bieden?
- Een leerzame functie bij een leuke site
- Een goede referentie voor op het cv
- De mogelijkheid tot creatieve ontplooiing
- Een speelplaats om jouw creativiteit op los te laten
- Gratis en voor niets naar (pers)bioscoopvoorstellingen, het ontvangen van dvd's- en/of Bluray's (mits review)
- Mogelijkheid tot interessante, soms buitenlandse uitjes
- Ervaring op het gebied van schrijven, taalkennis en eventueel pr-gerelateerde zaken
- Het opbouwen van een netwerk
- Het achter de schermen van de filmwereld zien

Wat vragen wij van jou?
- Enthousiasme
- Goede schrijfstijl
- Leergierig
- Creatief

Heb je interesse gekregen? Stuur dan een mail naar film@fok.nl o.v.v. 'Sollicitatie redactie' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld in de mail een motivatie, iets over jezelf, jouw username, hoeveel tijd je denkt te hebben om te schrijven en wat je naast nieuws schrijven nog meer kan doen: Photoshop/Bluray-reviewer/dvd-reviewer/bioscoopreviewer (persvoorstelling / regulier). Stuur daarnaast een proefnieuwsbericht en/of -review / -afbeelding mee van een interessant item dat volgens jou goed op de site zou passen. Maak het niet te lang, maar zeker ook niet te kort.

Wellicht tot snel!

Shaun Of The Dead

Dus leg die Cornetto aan de kant en schrijf die mail! 'How is that for a slice of fried gold?'