'Golfballen' slopen luxe villa

Mislukte rapper en vader van de kinderen van Britney Spears, Kevin Federline, voert een wel erg opmerkelijk excuus aan.

Federline huurde enige tijd geleden een luxe villa in het altijd zonnige LA. Toen de huisbaas het paradijsje na het vertrek van Federline controleerde kwam hij tot de conclusie dat het totaal de vernieling in was geholpen.

Volgens de man heeft 'K-Fed' voor ruim 110.000 dollar schade aangericht in het stulpje. Naast talloze peuken en bierflesjes in de tuin zou het huis ook onder de spuugvlekken zitten. Naast de schade zou Federline ook nog eens zeven maanden huurachterstand hebben gehad.

Om de schade vergoed te krijgen heeft de huisbaas Kevin voor de rechter gedaagd. Inmiddels is de zaak in behandeling genomen en zijn zoals altijd de details op straat komen te liggen. Als meesterlijk verweer kwam de heer Federline met het excuus dat golfballen verantwoordelijk zijn voor de schade aan het pand.

"De schade is ontstaan door normaal gebruik en slijtage. De overige schade is ontstaan door golfballen die het huis geraakt hebben." Ook ziet hij het niet zitten om de 110.000 dollar te betalen. Volgens hem is hij destijds mondeling overeengekomen dat hij 60.000 dollar zou betalen voor de huur en dat de huisbaas zijn borg mocht houden.

Uiteraard diende Kevin een tegenclaim in en eist nu een vergoeding voor de kosten van zijn advocaat en wil hij tweemaal het bedrag van zijn borg terug. Bovenop deze claim wil hij ook een standaard schadevergoeding krijgen die doorgaans uitgekeerd wordt in zaken waarbij de schade niet precies vast valt te stellen.

Welke schade Kevin heeft ondervonden aan het afbreken van het huis en het niet betalen van zijn huur is niet bekend. Uiteraard zijn er foto's gemaakt van de schade. Of deze schade ook echt een waarde van 110.000 dollar vertegenwoordigt kan je natuurlijk hier bekijken.